BenceB Létrehozva: Január 18, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2023 (módosított) Frakciópályázat OOC Bemutatkozás Bonifert Bence vagyok, 17 éves, márciusban töltöm a 18-at. Jelenleg a Pest megyében található Király Endre szakközépiskolába járok és logisztikát tanulok. Az RP-t 4-5 éve kezdtem és azóta szinte kihagyások nélkül, töretlen lelkesedéssel játszom. Szabadidőmben szeretek elmerülni a számítógépes játékok világában, volt már alkalmam frakciót vezetni mind legális, mind illegális módon, bandák és maffiák formájában is, így azt gondolom, nem okozna nehézséget egy frakció vezetése itt sem. Frakciók közül vezettem már a TEK-et,Grove Street-et, Solntsevskaya Bratva-át és Szerelőtelepet. Ezek a frakciók rengeteg boldog pillanatot okoztak, és sok tapasztalatot gyűjtöttem a vezetésükkel az évek során. Hobbijaim ezen felül a biciklizés és a kosarazás. Idén egy nagyobb projektbe is belekezdtem, ugyanis a saját telkemen építek házat, hogy utána kiköltözhessek és belevághassak az önálló életbe. Harry James karaktertörténete: Harry James egy délutánon született egy eldugott faluban, ahol az emberek szegény sorsban éltek. Apja már kiskoruktól lopni járt, mivel így tartotta fenn a családot, és Harry-re nagy hatással volt a bűnözői élet. Korán látszott hogy a kis Harry-re nem legális úton vár a pénzszerzés. Amikor Harry 18 éves volt , elhagyta a falut hogy új kapcsolatokat hozzon létre és ezen az úton vele tartott az unokatestvére. A két fiatal keresi a nagyvilágban a helyét és sok keresgélés után letelepszenek Los Santos-ban. Elkezdenek dolgozni, először legálisan, de az adózás és a törvények szerinti életvitel nem jön be nekik, ezért felkeresik a faluból egy régi ismerősüket hogy csatlakozzon hozzájuk, és uralják együtt, így hárman a várost. Az út nem könnyű, sokszor vannak nagyobb akadályok, amiket a cél érdekében meg kell lépniük, hogy átvészeljék a nehéz időszakokat. Kitartásuk és szorgalmuk kifizetődött, mivel sikeresen bekerültek a “Cosa Nostra” nevű bűnszövetkezetbe, és képességeiknek hála gyorsan törnek egyre feljebb a ranglistán. Frakció története A Cosa nostra ("dolgunk, üzletünk, köztünk"): az a név, amelyen a szicíliai maffia tagjai utalnak szervezetükre. A szicíliai bevándorló közösségekben jelent meg, jelentése ("a mi dolgunk") azt jelzi, hogy a szervezet nem nyitott más közösségekre , kívülállókra . A "Cosa nostra" szicíliai maffiára utal, ezáltal megkülönböztetve más olasz maffiáktól. A feketepiac előnyeit kihasználva, meghódította Olaszországot. A maffia kapcsolatot tartott fenn az olasz politikai pártokkal, évekig szinte megszakítás nélkül irányította az országot. A Maffia kokain és fegyverek importjával és exportjával foglalkozik. Több befolyással bíró üzleti és politikai kapcsolata van egész világszerte, így a mafia hatása jelentős a nemzetközi drog és fegyver kereskedelemben. Harry tudta, hogy nem lesz könnyű dolga, ha ő lesz a vezető, mivel az előző nagynevű vezetők rendületlen hírnévvel vezették sikerre a maffiát. Hol kompromisszumok árán, hol erőszak alkalmazásával tette. Harry tehetséges volt az üzleti ügyekben, és sok sikeres üzletet kötött a szervezet számára. Sikereit igen nagy számban halmozta, és kapcsolatait, befolyásait egyre csak növelte. Miért válasszanak engem? Úgy gondolom, hogy a sok évi játék kifizetődött ilyen téren, ugyanis sok frakciót volt szerencsém vezetni. Személyiségemet tekintve is egy vezető típus vagyok és könnyen szót értek az emberekkel. Magabiztosságom és megbízhatóságom sem egy elhanyagolható szempont. Ezáltal úgy érzem, hogy megfelelő ember lennék a frakció vezetéséhez,mivel jó kommunikációs készség, vezető személyiség, talpraesettség és kitartás jellemez. Frakció alapítói Harry James (Leader) James Watkins (leader) West Walker (Al-Leader) Boss (Leader) A maffia vezére. Ő a törvény. Minden titkát ismeri a sötét alvilági életnek. A leghűségesebb, legmegbízhatóbb embereit választja Consigliere (Al-Leader) Tanácsokat ad. A boss legfőbb bizalmasa, vele együtt vezeti a mafia sötét ügyleteit. Caporegime Ő az a tagja a maffiának, aki komolyabb akciók elvégzésével, illetve az újoncok irányításával foglalkozik. Soldiers Katona, aki parancsokat teljesít. Megkapja a feladatát, és el kell végeznie azt, vagy komoly következményekkel kell szembenéznie. Célom a frakcióval A célom ezzel a frakcióval elérni egy magas színvonalú Olasz maffiát, amely hűen a nevéhez és multjához nagy hírnévre tesz majd szert. Sok tervünk van ezzel a frakcióval, köztük az hogy egy jó közösséget hozzunk össze a frakción belül és új embereket ismerjünk meg. Reméljük, meg tudjuk majd mutatni, mit is tudunk. Frakcióval kapcsolatos kéréseink Kocsik: - Mercedes-Benz G65 2db - BMW M5 E60 2 db - Mercedes-Benz C63 1db Mapolás/Skinek A mapolást illetően arra gondoltuk hogy egy San Andreas-os helyre kérnénk cp-t. Kérnénk egy ház interior cp-t, és 2 közepes garázs cp-t a két garázs ajtó elé. Skinek Egyéb kérések: - Szeretnénk lehetőség szerint 2 db széfet, amihez a leadereknek és alleadernek lenne kulcsa. - Szeretnénk egy /gate-tel működő kaput a HQ-ra. UCP adatok/Játékidő Edited Január 20, 2023 by BenceB Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Január 19, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Szia. Pár dolog lenne amit még javítanod kellene, formázáson még egy kicsit dolgozhatnál. OOC önéletrajz nagyon rövid, legalább 15 teljes mondat legyen, kerek értelmes mondatok.Szerverünkön lévő játszott perceid száma hiányzik. Skinek,mapolás kép/videó hiányoznak. Miért téged válasszunk? Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Ha ezeket javítod akkor szerintem egy király lap lesz. Sok sikert kívánok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
BenceB Hozzászólva: Január 20, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2023 @Rock. Javítottam Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 20, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (A lap formázása nagyon gyenge, a karaktereitek és egy olasz bünszervezet nem össze egyezthetőek. Javaslom gyüjtsetek még egy kis tapasztalatot a szerveren.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések