Jump to content

Razvan Ratz jelentkezése az ORFK-ba

akosboss

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Kovács Ákos-Lajos >
Mikor születtél?
< 2004.10.23. >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Jelen esetben napi 9 órában dolgozom,emellett pedig a hobbim illetve a sport amit űzök az a box. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen.Taxi frakcióban voltam egy bizonyos ideig. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Jelenlegi életcélom,hogy IRL is rendvédelmi szerveknél szolgáljak.(TEK,BRFK)Ez konkrétan egy roleplay világban kellemesebben,

illetve hasznosabban nem jöhetne ki. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?
< Igen. >

Csatolj képet az UCP-dről!

https://imgur.com/a/eChOc8W >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Razvan Ratz >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Nemzeti kórház

1993.05.01 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Maria Lorenz. >
 Jelentkező apjának neve:
< Ratz Volga. >
 Előző munkahelye(i):

< Taxitársaság. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Számomra a legfontosabb a csapatmunka.Enélkül az ORFK nem tudna működni.Kölcsönös tisztelet

az egyik legfontosabb a számunkra. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Razvan Ratznak hivnak.Los Santosban születtem.Anyám amerikai,apám román.15 évesen kezdtem el munkát keresni.Hál istennek nem az anyagi gondok inspiráltak erre,hanem az,hogy az életemben egyről a kettőre tudjak fejlődni.Hosszú tanulás,diploma illetve megannyi stressz áll a hátam mögött,viszont megérte.2016ban fejeztem be tanulmányaimat az egyetemen.Jogot tanultam.

Ezután mivel a jogi pályám nehezen indult ezért nem tudtam elhelyezkedni benne mint ügyvéd.Mára már nem sajnálom azt,hogy nem sikerült de megspórólhattam volna több évemet.Ezután a Taxitársaságnál dolgoztam.Igazából ott tanultam meg bánni az emberekkel.Amit az ORFK-nál tudnák felhasználni.Maximalista,munkamániás illetve hű vagyok.Ezen fő tulajdonságaim beleillenek az ORFK feltételeibe ugygondolom. >

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.