akosboss Létrehozva: Január 19, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 19, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Kovács Ákos-Lajos > Mikor születtél? < 2004.10.23. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Jelen esetben napi 9 órában dolgozom,emellett pedig a hobbim illetve a sport amit űzök az a box. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen.Taxi frakcióban voltam egy bizonyos ideig. > Miért ezt a frakciót választottad? < Jelenlegi életcélom,hogy IRL is rendvédelmi szerveknél szolgáljak.(TEK,BRFK)Ez konkrétan egy roleplay világban kellemesebben, illetve hasznosabban nem jöhetne ki. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? < Igen. > Csatolj képet az UCP-dről! < https://imgur.com/a/eChOc8W > IC Rész Jelentkező neve: < Razvan Ratz > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos Nemzeti kórház 1993.05.01 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Maria Lorenz. > Jelentkező apjának neve: < Ratz Volga. > Előző munkahelye(i): < Taxitársaság. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Számomra a legfontosabb a csapatmunka.Enélkül az ORFK nem tudna működni.Kölcsönös tisztelet az egyik legfontosabb a számunkra. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Razvan Ratznak hivnak.Los Santosban születtem.Anyám amerikai,apám román.15 évesen kezdtem el munkát keresni.Hál istennek nem az anyagi gondok inspiráltak erre,hanem az,hogy az életemben egyről a kettőre tudjak fejlődni.Hosszú tanulás,diploma illetve megannyi stressz áll a hátam mögött,viszont megérte.2016ban fejeztem be tanulmányaimat az egyetemen.Jogot tanultam. Ezután mivel a jogi pályám nehezen indult ezért nem tudtam elhelyezkedni benne mint ügyvéd.Mára már nem sajnálom azt,hogy nem sikerült de megspórólhattam volna több évemet.Ezután a Taxitársaságnál dolgoztam.Igazából ott tanultam meg bánni az emberekkel.Amit az ORFK-nál tudnák felhasználni.Maximalista,munkamániás illetve hű vagyok.Ezen fő tulajdonságaim beleillenek az ORFK feltételeibe ugygondolom. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 19, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. ((A meghallgatás időpontjáért keress fel engem vagy @Kicsii-t fórumon privát üzenet formájában.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések