DarkLord6960 Létrehozva: Január 19, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 19, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Dávid > Mikor születtél? < 2005.09.28. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Dávid vagyok egy 17 éves srác jelenleg szakácsnak tanulok és időm nagy részét leköti az osztállyommal való programok szervezése, mivel mindenben nekem kell nekik segítenem. Hobbim a kosárlabdázás és az rp. Aktív hétköznap 2-3 órát tudnák lenni hétvégén pedig 3-5 óra minimum. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Más szerveren voltam rendvédelmi frakciókban pl: O.R.F.K., N.A.V., T.E.K. és voltam még Orosz Maffiában is > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel ezzel a frakció csoportal van nagyobb tapasztalatom és szeretem ezt csinálni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, de a dc-t jobban preferálom> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/QOasdwp https://imgur.com/a/hHDU6ik> IC Rész Jelentkező neve: < Orosz Dezső > Jelentkező születési helye, ideje: < Magyarország Budapest 1982.09.28> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Wood > Jelentkező apjának neve: < Orosz Ferenc > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttmúködés fontos hiszen így lehet minél hatékonyabban dolgozni csapatban. Az együttműködés létfontosságú egy jó csapathoz. Az ORFK együttműködés nélkül nemtudna sikereket elérni> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Név: Orosz Dezső Szül. hely idő: Magyarország Budapest 1982.09.28 Tanulmányok Miskolci Rendvédelmi Technikum Személy- és vagyonőr tanfolyam Miskolc emeltfokú nyelvvizsga Angol Német és Lovári nyelvekből Elért teljesítményeim Autó, Ház, Család, Barátok Előzző munkahelyeim: Vagyonőri állás Nyírbátorban, Rendőri állás Los Santos-ban > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 19, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel engem vagy @Kicsii-t fórumon privát üzenet formájában.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések