Jump to content

Dominic Westbrook ---> Jeletkezési lap az Adminsegédek körébe

Ajánlott bejegyzések

Magamról: Dominik vagyok Szegeden élek.

Szabadidőmben nagyrészt sportolni,illetve a barátaimmal szokatam lazulni/játszani.

Olyan 9éves lehettem,mikor felkerültem az első MTA Roleplay szerverre.

Számomra csak a Roleplay szerver az ideális,mivel ha "Funolni" van kedvem,akkor inkább elmegyek mást játszani.

Szeretem a cipőket.Rengeteg Vans cipőm van,én ezeket szoktam gyűjteni.

A szerveren elég sok időt eltöltöttem az utobbi 4-5 napban,mert már LVL-6-7-es vagyok .

Még Általános iskolába járok,de már csak az a bizonyos 1év van hátra.

Szeretek MTA szerverrel foglalkozni,egy fél hónapja,hogy elkeztem,de már ahoz képest valamennyire értek hozzá.

Minden este a barátaimmal szoktam játszani MTA-t azon belül a Next Gaming MTA szerverén..

De nem csak este,akkor is,amikor van kedvem/időm játszani.

-Magamról a játékban: Rendelkezem egy 6versenyes BMW M6-al.

Egy "családot" kezdtem összehozni.

Jelenleg Illegális,de főképp legális üzleteket próbálok keresni.

Rengeteget szoktam dolgozni. 

Mostani célom egy közepes garázs.(már megvan rá a pénz).

-Hányszor voltam AJ-ben és mennyi időre? : Még nem voltam Adminjail-ben,csak IC jailben.

https://imgur.com/a/1CKIINW

-Hányszor voltam Bannolva? és mennyi időre? : Még nem voltam Bannolva sohasem.

https://imgur.com/a/3BpJ4bu

- Szerinted mi az adminisztrátor feladata? : Mások gondjainak megoldása.Szerver rendbentartása.Bizonyos emberek szankcionálása.

- Aktivitási idő: Naponta kb 3-4-óra,de ez lehet több is,de ez fix,de ez függ a tanulástól.

- Mi a véleményem a csapatmunkáról? : Én jópár szerveren jártam már,de itt láttam pár civil playeren,hogy itt összetartanak,mert nem jönnek,és direkt "baszogatják" a másikat,hanem inkább nem szol a másik a másikhoz egy rossz szót se.Én jól betudok illeszkedni a csapatokba,de természetesen vannak utálóim is.

- Miért pont téged válasszunk? : Szeretnék másoknak segíteni,és látni azt az örömöt,amit én is látok bennük,hogy játszanak a szerveren.

-Miért jelentkeztél adminisztrátornak? :Szeretnék több embernek segíteni,és hogy normális szerveren tudjanak játszani.

- 4 Pozitív tulajdonság: Segítőkész, Barátságos,Jófej,Aktív,

-4 Negatív tulajdonság: Türelmetlen,Kíváncsi,Könnyen idegesleszek,Sokszor beszélek csúnyán.

• 2 weeks later...
  • Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.30.-án 20:00-kor vagy  2019.08.31.-én 20:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.