Jump to content

(Sutus Odin adminisztrátornak jelentkezik)

SutusOdin

Ajánlott bejegyzések

Mesélj magadról pár szót: Hogy hívnak: Sutus Odin. Hány éves vagy: 16. Hol tanulsz: Közép iskola. Mi a hobbíd: quad-ozás, Foci. Bármi egyéb, ami való életben téged leír: Szeretek Játszani. Mit értél el a NextGamingen: IC karaktered kiléte: Dolgozom. A vagyonod: Nincs. Sikereid: Dolgozom. Régebbi, illetve jelenlegi farkció(i)d: Nem volt még ezen a szerón frakcióm. Minden egyéb, ami az IC Karakteredet leírja: Másik városból érkeztem ide ott nagyon sokat a kocsikkal foglalkoztam és ugy döntötttem hogy itt is azzal fogok foglalkozni járműszállitó-ként. Az UCP-d Tartalma: Adminjailek: Nincs. Kitiltások: Nem volt. Játszott percek: 221. Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?: Ha egy Játékos segítséget kér egy Adminisztrátor-tol, akkor segíteni-e kell pl. Ha ki hívnak azzal az indokkal hogy most csatlakoztam fel és meg kér hogy magyaráz el neki pár dolgot hogy mi hogy működik, viszont ki hívhatnak azzal az indokkal hogy elütöttek előszöris bizonyítékot kérsz hogy van-e és ha van akkor szankcionálod az elkövetőt. Aktivitási idő: Délután tudnék csak lenni hétvégén meg délelőtt is tudnék lenni. Mi a véleményed a csapatmunkáról: Segítünk egymásnak számíthatunk egymásra én szerettek csapatba dolgozni. Miért pont téged válasszunk?: Én szerintem meg fellelő lennék, Szeretek másokon segíteni, számíthatnának rám bármikor megbízható vagyok. És szeretnék egy jó admin-közönségben játszani. Miért jelentkeztél adminisztrátornak: Azért mert szerettek másokon segíteni: Pozitív tulajdonság: Szerettek segíteni, megbízható vagyok, szeretek tanulni, szeretek játszani. Negatív tulajdonság: Nem szeretek veszíteni. több nincs.    

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(Kérlek nézd vissza az archív adminisztrátori jelentkezési lapokat, és vesd össze őket a Tiéddel, amiből le lehet következtetni, hogy miért is lett ez a lap elutasítva.)

Edited by Peter Hicks

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.