Jonathan David Létrehozva: Január 22, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 22, 2023 Jonathan David jelentkezési lapja. Rólam OOC Sziasztok! Dávid vagyok 16 éves. Jelenleg egy közeli nagyobb városban tanulok, autófényezőnek. Szabad időmben szoktam biciklizni, és minden mást ami jól esik akkor. Nyugodt, tisztelettudó embernek tartom magam. Nekem az MTA kikapcsolódás, régóta játszok vele, voltam már több szerveren admin. Ha leülök játszani minimum 2-3 óra. Szeretnék adminisztrátori pozíciót betölteni a szerveren, hisz már régen voltam admin, hiányzik. Mit értél el a NextGamingen? Egy Szerény srác vagyok a nagy világból ,1991.11.19-én születtem. Nagyon szeretem a szüleim, és minden héten járok hozzájuk. Az álmom egy Mercedes AMG GT. A szüleim mindig is legális úton haladtak az életbe, és ezt én sem szeretném megszakítani. Mindig is tudtam, kiskorom óta hogy én sem fogok illegális úton haladni. Jelenleg még egy postás cégnél dolgozok, de hamarosan változni fog az életem. Van egy testvérem, Jonathan Mia. Elköltözött nagyon messzire, sajnos keveset találkozunk. Hivatalos helyen még soha nem dolgoztam. Jelenleg egy BMW 750i-m van, amiért nagyon sokat dolgoztam, elégedett vagyok vele. Az UCP-m. Admin Jail-em még nem volt. Kitiltásom még nem volt. Játszott percek: 508 perc Adminisztrátor feladata Adminisztrátor feladata: Szerintem az hogy ha bármi baj van, akkor támogassa és kisegítse. Figyeljem arra hogy mindenki betartja e a szabályokat. Meghalgatni mind a 2 felet egy ügy során, és korrekt döntést hozni. Adminsegéd feladata: Kisseb kérdésekre válaszolni, ezzel is segíteni a nagyobb adminokat a kis kérdések alól. Aktivitási idő Hétköznap suliba vagyok így délután 3-tól tudok lenni, hétvégén egész nap. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka szerintem nagyon fontos, főleg admin pozícióban. Nagyon fontos hogy segítsék, kipótolják egymást az adminok. Így lehet csak tökéletes csapatot alkotni. Miért pont téged válasszunk? Ha segíthetek másoknak, nekem az boldogságot jelent. Jófej segítőkész vagyok.Szeretnék egy jó közösség tagja lenni. Gyorsan tanulok, akár a hibáimból is. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Nemrég csatlakoztam a szerverhez, és úgy gondolom, új lehetőségek várnak rám, illetve egy jó közösség tagja szeretnék lenni. Pozitív tulajdonságok: -Szeretek segíteni -Jó a probléma megoldó képességem Igazságosnak tartom magam. Kedves jófej vagyok. Negatív tulajdonságaim: -Nem szeretek várni. -Megmondom amit gondolok. -Utálom ha magyaráznak,mit hogy kéne csinálnom. Utálom az igazságtalanságot. Remélem tetszeni fog a lapom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 22, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Kevés játszott perc (szükség van egy kisebb tapasztalatra a szerveren, mivel vannak sajátosságok), illetve a negatív tulajdonságaid közül a harmadik bennem kérdést vet fel afelől, hogy mennyire vennéd tudomásul a felettesek kéréseit. A lapod mindenesetre tetszik, számomra furcsa a "Mit értél el a NextGamingen?" résznél a kevert IC-OOC fogalmazás, és hiányolom a linket az UCP-ről. Ha több játszott perccel rendelkezel, szívesen várom ismételt jelentkezésed. ) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések