Bob Russell Létrehozva: Január 22, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 22, 2023 Cég/vállalkozás bejelentés Cég/vállalkozási forma megnevezése: < vállalkozás > Cég/vállalkozás neve: < Rico el jardinero > Cég/vállalkozás fő illetve ha van AL igazgató teljes neve: < Fő igazgató: Rico Gonzales> Cég/vállalkozás munkások teljes neve: < - > Cég/vállalkozás foglalkozási köre: < Kertészet > Miért szeretné elindítani a cég/vállalkozást? (2-3sor egész kerek mondat.) < A családom nagy része kertész ezért úgy gondoltam, hogy én is indítok belőle egy vállalkozást. Nem rég érkeztem a városba, és mikor elsőnek körül néztem akkor arra lettem figyelmes, hogy sok ház udvara nagyon rendezetlen. Kertészekről sem hallottam a városban, véleményem szerint mindenkinek jól jönne egy kis kert rendezés. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 22, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2023 Tisztelt pályázó! A Pénzügyőrség átolvasta a pályázatát, és úgy határozta meg, hogy a pályázata elfogadásra került! Ezért a bejelentés megkezdeményezése megkezdhető! Továbbiakban, keressenek fel minket email címben, ((Keress fel engem fórum privát üzenet formájában.)) időpont egyeztetésre. Az adatfelvételt illetve a szerződés megkötést személyesen intézzük, ezért hozzanak magukkal minden érvényes iratot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések