Jump to content

ADMINAK SZERETNÉK JELENKEZNI

Ajánlott bejegyzések

12 éves vagyok  voltam szervereken admin azért voltam admin tőb szerveren mert én értékeny ember vagyok szeretek segíteni embereknek plajereknek de azért okán dolgokba amit nem lehet Aba nem értek egyet és látam már okát szervereken hogy 10 ember ösze fogott és szét non oszták a szervert és azóta inkáb admin szeretek leni és aki nem tartja be a rp szabájokat az kap és én 4 5 orát szoktam admin kodni más szervereken améken admin vagyok én nem bírom az ojan embereket akik non oznak DM élnek és PG znek 

• Like 1

• Szuperadmin

Ne tarts nyitva egyszerre két jelentkezést. Egyet már nyitottál, azt próbáld meg teljesen átszerkeszteni, rendesen kibővíteni. (De ahogy veszem észre nem olvastad el a jelentkzéssel kapcsolatos tundivalókat, információkat és szabályokat)

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(Kérlek nézd vissza az archív adminisztrátori jelentkezési lapokat, és vesd össze őket a Tiéddel, amiből le lehet következtetni, hogy miért is lett ez a lap elutasítva.)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.