Thomas Connor Létrehozva: Január 23, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 23, 2023 Mesélj magadról pár szót fiú vagyok falun lakom Hogy hívnak Miskolczi Dávid Hány éves vagy 12 Hol tanulsz Irinyi József Általános iskola Hi a hobbid videót szoktam késziteni úgymond youtubos Bármi egyéb, ami a való életben téged leír szeretek másoknak segíteni érzékeny ember vagyok Mit értél el a NextGamingen? Jó rpt alegjob rpt ! És még az a célom hogy csak csak admin 2 ig fel melyek ha fel vesznek IC karaktered kiléte Thomas Connor nak hivják rendörnek fog dolgozni A vagyonod még pénzem nincs mert most fogok csatlakozni Sikereid még ez sincs de lesz Régebbi, illetve jelenlegi frakció(i)d Minden egyéb, ami az IC karaktered leírja Az UCP-d tartalma még frankciom nincs de rendör szeretnék leni vagy mentös Adminjailek nem volt mert most fogok fel meni Kitiltások 0 Játszott percek elöre meg mondom mennyit fogok jacani 8 10 órát Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Segítsen a pléjereknek és hogy a szerver egyben maradjon örizni úgymond a non ősök elől és a tob ien elol Itt részletesen írd le, hogy egy GameAdminnak mi is a dolga a NextGamingen, amit minden egyes szolgálat alkalmával tennie kell. Mindig figyelni a plajereket és akinek segicségre van szüksék mene Aktivitási idő ez gondolom az hogy mennyit tejesitenék hány percet orát admin ként minden nap 8 orát észt kerek perec meg mondom Fejtsd ki, hogy mikor érsz rá, és mikor nem, így jobban tudunk kalkulálni azzal, hogy mikor ki lesz szolgálatban. Én garantálom minden nap 8 5 orát fogok fen leni Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szerintem nagyon jók vagytok és még tiszteltetés hogy kozétek tartozhat ok majd ha fel vesznek Itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy miképpen képzeled el a csapatmunkát, ami az adminisztrátori feladatok elvégzése során sokszor jelen van, és erre a készségre szükséged is lesz.éN csapat munkába jó vagyok én nem leszek ojan hogyha mondjuk egy admin nál gyorsaban oda fogok teleportalni egy más után hamarabb egy ügyre egymás után én hamarabb monyuk ak át adom neki Miért pont téged válasszunk? Megbízható vagyok és enyi többet nem nagyon tok mondani Indokold meg, hogy Te miért lennél jó választás a Vezetőség számára, ha éppen Téged választanak. Mert még biszhato vagyok ha kel bármit meg csinálok Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mert nem szeretem a non ősök át és DM élőket mert sok ember van aki szét akarja cseszni mások játék élményét Mi/ki az ami motivált Téged arra, hogy jelentkezz? Hát az hogy sokan engem non oszták más szerveren és ezért szeretnék ien embereken bosszút álni persze úgy amennyi idő buntetés jár nekik Pozitív tulajdonságokhát észt ne tok írni ere Írj legalább 4 jó tulajdonságot Magadról, ami rád jellemző.tisztelet tudó vagyok én meg adom a tiszteletet el mondom igazán nem vagyok annyira okos 80% és hát így nem nagyon tudok többet mondani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 23, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 23, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Kérlek nézd vissza az archív adminisztrátori jelentkezési lapokat, és vesd össze őket a Tiéddel, amiből le lehet következtetni, hogy miért is lett ez a lap elutasítva.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések