James Redway Létrehozva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 21, 2019 (módosított) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- OOC: Sziasztok!, Gergő vagyok egy 11 éves gyerek , aki kedves, megbízható. A hobbim igazából a gépezés, azok közül leginkább az RP, Szeretek beszélgetni, Ez az első frakció pályázásom, és szerintem a kor miatt nem is fogják elfogadni, de megpróbálom! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Mióta RPzek: 8 éves voltam mikor megtudtam, hogy mi az a Szerepjáték szó, és komolyabban lassan másfél éve RPzek! Hogy, hogyan kezdtem el az RP-t arra nem nagyon szeretnék kitérni. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ IC: James Redway vagyok egy 19 éves Néger csávó. Már a születésem során voltak eléggé nagy gondok, Apukám akinek a mai napig nem tudom a nevét, ütötte anyukámat és engem. Oviba nagyon sok embert bántottam, leginkább a körülményeim miatt, mikor haza mentem oviból (egyedül) akkor apukám részeg volt és anya csak sírt. Mikor 1. osztályos lettem eleinte szép és jó volt de a nagyok mindig szekáltak engem. Már 2. osztályba megbuktam, és mire kijártam az iskolát addigra 2 sulit kellett váltanom 15 évesen végeztem el az általánost. Mire 5.es lettem addigra Anya már nem élt velünk. A részeg apámmal kellett lennem. Lusta voltam középiskolába menni ezért apával együtt kerestük a kenyérre valót 16 évesen Apukám is itt hagyott. ez a korszak nehéz volt mivel a pénzt nehezen kerestem, Droggal kereskedtem amit olcsón megszereztem, és drágán eladtam. Elég sok embert raboltam ki, még csak késsel egy sikátorban. Azt a pénzt még több drogra és fegyverre költöttem. Ki költöztem Los Santosba ahol megismertem Jahseh-t aki máig a legjobb barátom. 18 évesen Los Santos legnagyobb bűnözői lettünk. Nagyon sokat bujkáltunk. A mai napig nem talált ránk a rendőrök. ------------------------------------------------------ FRAKCIÓ NÉV: Grove Street -------------------------------------------------- Egyelőre még csak 3an lennénk. 1 Leader. 1 Alleader. És még 1 tag. FRAKCIÓ RANGOK: - Soulja (az új tag) - Thug (beavatott megkapja a zöld ruházatot) - S.S (védi a hoodot, kereskedik) - OG (tagokat avathat, parancsolhat a nála lejjebb lévő tagoknak) - Double O.G (alleader,) - G-King (Leader) - OOC / RÁDIÓ FRAKCIÓ FIGYELŐ (egyértelmű) ----------------------------------------------------- - Céljaid a frakcióval kapcsolatban? : Céljaim a frakcióval az az, hogy a szerveren megpróbáljak egy olyan közösséget összehozni, ahol RP-k is vannak és nem egy NONos csapatot. A szerveren a legnagyobb RP csapatát létrehozni. ---------------------------------------------------------------- - Igényelni kívánt frakció járművek: 2x Chevrolet Impala 1x Ford E150 1x Mercedes Benz 280SE ------------------------------------------------------------ - Miért téged válasszunk? Megbízható vagyok, :D, Eltudom tartani a frakciót, Türelmes vagyok, ------------------------------------------------------ -Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Több frakciónál voltam Leader ((más szerveren)) - Yakuza 2x Tanultam sokat, voltak sok hibáim, most már nem, - WEST SIDE PIRUba is voltam És ennyi --------------------------------------------- SKINEK: http://www.mediafire.com/file/rqghex7c5mdnlro/Grove_Pack.rar/file HQ: ((Egyértelmű)) Köszönöm, aki bárki végig olvasta a pályázatom! Nagyon szeretném a frakciót. És szerintem el is tudnám tartani! Köszönöm külön Peternek, hogy ha végig olvasta. És további szép napot szeretnék mindenkinek kívánni! UI.: Remélem nem volt rövid (Ha a skinek MBja túl nagy akkor megbeszélhetjük az alap IDjü Grove Street skineket!) Edited Augusztus 22, 2019 by James Redway 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Szia! Nem lett rossz lap. A min. életkorba nem nagyon hiszek,de azért amikor én voltam 11 éves nem nagyon tudtam elvezetni egy csapatot és problémáit ,de ugye ez én vagyok nem te ,ha a vezetőség afelett elnéz ,azért van esélyed. További sok szerencsét! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 @Smith Johnson//Wolfren Nagyon szépen köszönöm válaszodat! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 (módosított) Szia! Nagyon jól jönne egy banda a szervere mert az mindig fontos szóval ez már önmagában is egy +pont. Ami talán még szerintem kellet vólna oda a skinek ,de szerintem így is szép lap! TÁMOGATOM! Edited Augusztus 22, 2019 by Jessica_Leez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 @Jessica_Leez Nagyon szépen köszönöm válaszodat! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ármin_Way Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Szia, nagyon jó lett szerintem. Ha elfogadják azonnal jelentkezem! TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 @Ármin_Way Nagyon szépen köszönöm! Várlak szívesen! (( majd )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David Portman Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Ha elfogadják első dolgom lesz az a jelentkezés TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 @David Portman úgy lesz! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jahseh Onfroy Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Hali. Tesóm ez szerintem nagyon jó lett. TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 @Jahseh Onfroy köszi tesó! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Rövid, tömör, céltudatos. Támogatom, sok sikert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 @Stark Fuente köszönöm pozitív válaszodat! Sok sikert kívánok neked is! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.08.25. 20:00 vagy 2019.08.26. 20:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések