Thomas Connor Létrehozva: Január 24, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2023 (módosított) Sziasztok Nagy Miskolczi Dávidnak hívnak jelenleg 12 éves vagyok. Szüleimmel lakom faluba 6 odikos vagyok Hobbiaim: -A haverokkal való találkozás és játékok és a sportok közül a foci illetve a kosárlabda. Az rp-nálam itt kezdődött ezen a szerveren amikor is 2022 . Regisztráltam karácsony naplÁn Pár szót az ic-magamról. A nevem Thomas Connor egyedül élek apukám anyukám meg halt egy autó balesetben . Az apukám rendörnek dolgozót és énis aszt a karriert viszem továb anyukám mentös nek dolgozót Az UCP tartalma: https://imgur.com/a/C923AqO Mi egy adminisztrátor és adminsegéd feladata: -Adminsegéd: -Nos az ö feladat körük a kisebb-nagyobb Kérdések megválaszolása a játékosnak azokban a kérdésekben amelyeket nem tudnak vagy bizonytalanok benne. -Adminisztrátor: Az ő feladatuk egy rp-szervren a legfontosabb azon felül hogy segítenek még a szabályzatot is be kell tartatniuk a játékosokkal. Tudniuk kell megoldani a különböző féle konfliktusokat. Aktivitási idő Heti: 6-8 óra de lehet több is. Mi a véleményed a csapatmunkáról? -A csapatmunka el engedtetettlen egy jó közösség kialakításához. Itt gondolok arra hogy nem helyénvaló azon viccelődni hogy a másik nem tudja mert igenis az ember hibázik és ezért kell mindent megtanulni. Azért jó még csapatban dolgozni mivel ha gondod adodna akkor van kihez fordul és igy többen lehet sikerül megoldani a gondot. Miért pont téged válasszunk? -Úgy gondolom érett vagyok a feladatra mind e-mellet nem idegen a szerver mivel lassan 1 éve vagyok itt adminsegéd és szeretnék tovább fejlődni. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? -Nos nekem a fejlődési vágy volt az a motiváció arra hogy adminisztrátornak jelentkezzem Pozitív tulajdonságok -Türelmes, Talpraesett, Megértő, Gyors helyzetmegoldó készség. Negatív tulajdonságok -Néha türelmetlen, Néha túlbonyolítom a dolgoka Edited Január 24, 2023 by Thomas Connor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 24, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Úgy látjuk hogy nem vagy még rá alkalmas, amint megismerted a szerver milyenségét, és a dolgok működését, akkor térjünk esetleg vissza rá.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések