László Márk Létrehozva: Január 27, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Márk > Mikor születtél? < 2007.05.15> Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Márk vagyok egy 15 éves srác jelenleg szakácsnak tanulok és időm nagy részét leköti az osztállyommal való programok szervezése, mivel mindenben nekem kell nekik segítenem. Hobbim a fociuás és az rp. Nem tudok lenni hétköznap mert kolis vagyok hétvégén pedig 7-8 óra minimum. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Nem voltam > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel ezzel a frakció nem butaság és szeretném ezt csinálni . > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Nem csak dc> Csatolj képet az UCP-dről! Nem tudok mert elfelejtem a jelszomat IC Rész Jelentkező neve: < CallumRobert > Jelentkező születési helye, ideje: < Magyarország Budapest 1982.09.28> Jelentkező anyjának leánykori neve: < > Jelentkező apjának neve: > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttmúködés fontos hiszen így lehet minél hatékonyabban dolgozni csapatban. Az együttműködés létfontosságú egy jó csapathoz. Az ORFK együttműködés nélkül nemtudna sikereket elérni> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Név: CallumRobert Szül. hely idő: Magyarország Budapest 1996.09.15 Tanulmányok Miskolci Rendvédelmi Technikum Személy- és vagyonőr tanfolyam Miskolc emeltfokú nyelvvizsga Angol Német és Lovári nyelvekből Elért teljesítményeim Autó, Ház, Család, Barátok Előzző munkahelyeim: Vagyonőri állás Nyírbátorban, Rendőri állás Los Santos-ban > Edited Január 28, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Január 28, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid OOC rész, UPC kép hiánya. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések