Kicsii Létrehozva: Január 27, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2023 (módosított) Frakciópályázat by Kicsii Rólam: Alberto De Santos alias Kicsii UCP Márknak hívnak,jelenleg 14 éves vagyok.A hobbiam közé tartozik a horgászat.Szeretek másoknak segíteni,ezért is lettem admin.Már körülbelül 3,4 éve rpzek,a NextGaming szerverével 2022 januárjában találkoztam,viszont egyből bele is szerettem,Jelnleg még általános iskolába járok,viszont következtő évtől remélhetőleg felvesznek egy rendészeti középiskolába. Diego Lucchese hívnak,1980-ban születtem Olaszországban azon belül Rómában.Édesapám és édesanyám tagja volt az egyik illegális szervezetbe,amikor megszülettem akkor már kevésbé foglalkoztak a bűnszövetkezettel,viszont amiután már 14 éves lettem visszamentek dolgozni,és próbáltak engemet is belecsalni.La Cosa Nostra néven futott be ami azt jelenti,hogy "a mi ügyünk" a szüleim pár évvel rá a születésemtől feljutottak vezetői pozicióba,így amiután meghaltak én vettem át a vezetését.Sokszor próbáltak lecsukni,viszont még egyszer sem sikerült nekik,mivel voltak beépített embereim a Rendőrségnél.A célom,hogy meghódítsam ezt a várost is,és,hogy minél több helyen ott legyünk. Frakció történet: A bűnszövetkezet a 19. században született meg Olaszországban.A Szicíliából az Egyesült Államokba kivándorolt maffiózók kezdetben az USA keleti partján telepedtek le. New Yorkban az 1930-as években Salvatore "Lucky" Luciano összehívta A Bizottságot, az Öt Család a Bonanno, a Colombo, a Gambino, a Genovese, és a Lucchese család vezetőit,hogy felosszák az országot és közösen irányítsák a maffia működését az Egyesült Államokban.Idővel a maffiacsaládok alakultak még New Jerseyben,Chicagóban,Pennyslvaniában,szerte Új-Anglia területén,Clevelandben,Kaliforniában,New Orleansban,St. Louisban,Kansasban,Floridában,Detroitban,Seattle-ben,Wisconsinban és Kanadában is. Az 1920-as években Chicagóban a szervezett bűnözést a hírhedt gengszter Al Capone vezette.Több millió dolláros birodalmon uralkodott vasmarokkal és családjának mintegy ezer tagja volt. Az amerikai olasz maffiába kezdetben csak szicíliai származásúak tartozhattak, olyanok akiknek efelmenőik szicíliaiak voltak.Ahhoz,hogy valaki a Cosa nostra tagja lehessen legalább egy befutott embernek,a család egyik tagjának kellett ajánlania, és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint,ha sikerrel járt, egy rituális szertartáson beavatták,ahol az ujját megszúrták,vérét Szűz Mária vagy szentek képére csepegtették, a kártyát meggyújtották,majd a kezébe adták,és hűséget eskettek vele:"Úgy égjen a lelkem a pokol tűzében,ahogy ez a kártya ég,ha megszegem az eskümet": Az 1980-as és 1990-es évekre az Egyesült Államokban a beavatási szertartás idejét múlttá vált, a tagfelvétel feltételei is megváltoztak.A szicíliai vért, már csak apai ágon kellett felmutatni,és előfordulhatott az is,hogy valaki megvette a tagságát. A 80-as évek végén az amerikai maffiacsaládok afro- és latin-amerikaiakat is alkalmazni kezdtek,és ezzel hatalmassá vált a kultúrális különbség a növekvő amerikai és a konzervatív szicíliai maffia között.1974 és 1979 között a szakadékot érezhetővé tette a Bonanno család egyik befolyásos kapitánya, Carmine "Lilo" Galante,aki a kábítószer-kereskedelem növelésére katonákat hozatott át Szicíliából az Egyesült Államokba. A szicíliaiak az őshazában bevált,ám véres módszerekkel dolgoztak,ami hamar kiváltotta az amerikaiak nemtetszését.Az FBI (Federal Bureau of Investigation - magyarul Szövetségi Nyomozói Íroda) Donnie Brasco néven beépült ügynöke is megerősítette jelentésében,hogy komoly ellentét van az amerikai és a szicíliai maffiózók között.Az ellentétek nyomán 1979.július 12-én Galante véres merénylet áldozata lett,ami egy időre megosztotta a Bonanno családot. Az amerikai olasz maffiára csak további nyomást gyakorolt az 1970-ben bevezetett "RICO" (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations) vagyis zsarolással kapcsolatos,és korrupt szervezetek elleni szövetségi törvény. Ennek értelmében a szövetségi hatóságoknak nem kellett bizonyítaniuk bűncselekmények elkövetését,csak a vádlottak bűnszervezetekben való tagságát. A szervezett bűnözés tevékenységei közé tartoznak: Illegális kereskedelem és csempészet: -Fegyver -Kábítószer -Cigaretta -Embercsempészet, és az ezzel kapcsolatba hozható prostitúció,pedofil tartalom -Szervkereskedelem -Lopott Műkincsek Kereskedelme Hamisítás: -Pénz -Műtárgyak -Általános Fogyasztási Cikkek (ruhák,CD-k,DVD-k,gyógyszerek) -Tiltott Szerencsejátékok(Kaszinók,Fogadások) -Zsarolás -Lopás és rablás -Korrupció A szicíliai maffia prominens személyiségei: Stefano Magadino (1891-1974) Az amerika Maffia Bizottság eredeti tagja. Caetano Badalamenti (1923-2004) Cinisi maffiacsalád feje Tomaso Buscetta (1928-2000) Szicíliai maffiózó,aki informátor lett 1984-ben,vallomásával megtörte az Omertát,a hallgatási törvényt. Salvatore "Totó" Riina (1930-2017) A leghírhedtebb maffiózo,ismertebb nevén a Fenevad,aki vasököllel irányította a maffiát a '80-as évektől egészen 1993-as letartóztatásáig. Bernardo Provenzano (1933-2016) Riina örököse,és feltételezések szerint a legerősebb maffiacsalád feje,akit tíz év körözés után a szicíliai Corleonéban fogott el a rendőrség. Stefano Bondante (1939-1981)A Santa Maria di Gesù-i maffiacsalád feje A maffia az erőszak használatával szemben általában előnyben részesíti a megfélemlítést,a korrupciót vagy a zsarolást,így tevékenysége kevésbé kerül rivaldafénybe.Gyakran megesik azonban,hogy konkurensek vagy nem kívánatos személyek eltüntetésére a maffia véres eszközökhöz nyúl:gyilkosság vagy merénylet tanúk,vizsgálóbírok vagy árulók ellen. Tíz parancsolat amit Salvatore Lo Piccolo volt maffiafőnök írt. 1. Senki nem mutathatja be magát közvetlenül egy másik családtagnak, egy harmadik személynek kell megtennie azt. 2.Soha ne nézz más családtag asszonyára. 3.Soha ne mutatkozz rendőrökkel. 4.Ne járj kocsmákba és klubokba. 5.Mindig állj szolgálatára a családnak,még akkor is,ha a feleséged gyermeket szül. 6.Mindig tiszteld a döntéseket. 7.Az asszonyokat kezeld tisztelettel. 8.Mindig az igazat válaszold,amikor kérdéssel fordulnak hozzád. 9.Ne vegyél el pénzt,ha az más taghoz vagy más családhoz tartozik. 10.Azok,akik nem tartozhatnak a maffiához:bárki,akinek közeli rokona a rendőrség tagja,bárki,aki rokonságban áll a család tagjának szeretőjével,bárki,aki nem tiszteli az erkölcsi értékeket. Rangok: Gran Capo(Nagyfőnök):Főnök,ő vezetné a frakciót. Piccolo capo(Kisfőnök):Ő segíteni a nagyfőnök munkájában. Acquirente di armi(Fegyverbeszerző):Ő szerezné be a fegyvereket. Acquirente di droga(Drogbeszerző):Ő szerezné be a kábítószereket. Recluta(Újonc):Ő már be van avatva és pár dolog tud a frakcióról. Venditore(Eladó):Ő semmit nem tudna még a frakció illegális részéről. Mennyi vezetőségi tag lenne? 1 darab leader lenne,és 1-2 darab alleader. Mi a motiváció,mi a cél? -Minél több minőségi RP lehetőség a playereknek. -Jó élmény nyújtás mindenkinek. -Sokszínű RP-k. -Kisebb-nagyobb akciók sok rpvel,jól kieszelt tervekkel. -Kisebb-nagyobb baráti társaság létrehozása. Miért pont én? Azért,mivel elég sok ideje tevékenykedek adminként is ezen a szerveren,és szerintem megbízható vagyok,ezt az állításomat szerintem sok ember is alá tudná támasztaniRáadásul elég érettnek érzem magamat ahhoz,hogy frakciót vezessek.Ez a frakció nem 1-2 hetes frakciónak készül. Milyen tapasztalataim vannak leaderség terén? Nem egyszer vezettem frakciót ezek többsége legális volt,viszont volt olyan is,hogy megfordultam az illegál részén is.Ezen a szerveren még csak az Országos Rendőrfőkapitányság,és annak az alosztályaiban voltam leader. Igényelt járművek: 1db BMW M3 2db Mercedes-Benz G65 2db BMW M5 f10 A skineket a tulajdonosnak fogom elküldeni privátban. Edited Február 2, 2023 by Kicsii 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 2, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2023 Szia! A formázáson javíts (a félkövért úgy ahogy van, vedd ki, csak a címekhez használd, mert így lehet undorítónak is hívni) Esetleg a betűméretet 1-2 számmal húzd feljebb Csatolj 1-2 képet Ha ezeket javítod, szerintem nincs esély az elutasításra. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 2, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2023 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenet formájában TS3 meghallgatás időpont egyeztetés céljából. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések