Ed W Mustafa Létrehozva: Január 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Tamás. Mikor születtél? 2006.05.19 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Tamásnak hívnak, szegeden lakom. Szabad időmben általába motorozok, vagy gépezek. Mostanában elkezdtem a haverokkal Edzőterembe járni, és azóta azt is nyomom. Van 2 testvérem, akikkel egész jól kijövök, ha van valami megtudjuk beszélni. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen. ORFK, Illegál frakik. Miért ezt a frakciót választottad? Előző szerveren is megtetszett a frakicó, itt pedig gondoltam megpróbálom, már egyből az meg tetszett, ahogy komolyan vették, normális, érettek a vezetők, normálisan tudnak beszélni, szerintem egy jó közösség lehetne a frakicóba. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) (Nem engedi beilleszteni://) IC Rész Jelentkező neve: Ed W Mustafa. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos. 1987. 05. 19. Jelentkező anyjának leánykori neve: Ed W Laura. Jelentkező apjának neve: Ed W Aurelio. Előző munkahelye(i): Autószerelő. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen. Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Elég fontos, akármi büncselekmény van, túszejtés akkor jobb, ha össze dolgoznak, több esélyük van. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Ed W Mustafa született Los Santosban 1987. 05. 19.-én. Apja 2009-ben meghalt, anyja 10-ben. Iskolái: Diploma, érettségi, és egy rendvédelem szak. Edited Január 29, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Január 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid OOC rész,Rövid IC rész, UPC kép hiánya. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések