Jump to content

Edike jelentkezése

Beast

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Edmond
Mikor születtél?
2009,03,09
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
13 éves vagyok, Focit sportolok, Ha nagyobb leszek rendőr szeretnék lenni nagy valószinüséggel oda fogok menni, Hobbim a kézilabda, kosár,biciklizés,meg a hülyéskedés, na meg a játszás:D. Szeretek sokat hülyéskedni, eléggé eleven vagyok de ha valamit komolyan kell venni akkor komolyan veszem,
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Igen, Nexon life OMSZ

Starlight NAV

Miért ezt a frakciót választottad?

ebbe van több tapasztalatom szeretném szolgálni a játékosokat és ez stimmel nekem
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
igen, de a dc-t jobban szeretem.

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banj
aid, játszott perceid)

https://imgur.com/Ms6ziUM

IC Rész

Jelentkező neve:
Wilfrid Hall
 Jelentkező születési helye, ideje:
San Fierro
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Ramoz Ford
 Jelentkező apjának neve:
Hall Josh
 Előző munkahelye(i):

vizimentős

Rendelkezel jogosítvánnyal?
igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Szerintem nagyon jo dolog a csapatmunka. Egyedül nem sok mindent lehet megcsinálni. A csapat a legfontosabb az életbe anélkül nem megy nagyon semmi. Szerintem egy nagyon jo dolog ha van kivel eggyütmüködni.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat

Kidobtak otthonrol ezért ide jöttem. 22évesen már nem otthon kellet volna élnem ezért el távolitottak a vagyonbol. Utálom a szüleim, az életem is. Nincs munkám, se barátaim. Szüleim ugy tekintenek rám mint egy idegenre. A célom az hogy felépistem az életem rendőr legyek, legyen jo állásom és szoláljam az embereket. Eléggé jo testü, kigyúrt ember vagyok. Eléggé birom a kiképzést. Egy baj van hogy nagyon lelkis vagyok. Nem tudok olyan gonosz lenni emberekkel mint mások. Én ugy kezelek mindenkit ahogy én szeretném hogy kezeljenek engem. Nagyon megértő és okos vagyok. Tudom mit hogy kell stb,

Edited by Rock.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.