Beast Létrehozva: Január 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2023 Panaszkönyv adminisztrátorra Panaszt benyújtó játékos IC neve: Wilfrid Hall Panaszra tett adminisztrátor neve: Kicsi Panasz oka: 3animot lenyomtam idézem semmi szabály sértést nem követtem el erre jailbe rakott Panasz kifejtése: /crack /dive /wank ezeket le nyomtam ugy hogy benyomtam egyből rá nyomtam spacet ugy h alig lehetett látni erre jött kicsi okoskodni hogy animfun meg ilyenek erre jailbe rak irtam neki hogy ez csak warning lett volna erre ki kickelt Bizonyíték (videó, kép, log): -[Segítség] Kicsii (11): Nem azért lett tanító [PM - Tőled] Kicsii (11): de amugy nem ennyire kellet volna hanem 15p [Értesítés]: #08c927Kicsii#ffffff kirúgta a szerverről #08c927Wilfrid Hall#ffffff játékost. #08c927Indok:#ffffff Felesleges PM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 28, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2023 Szia, kimentem én is az ügyhöz, idézlek téged: Azért csináltam, mert haverom nézte dcn és röhögött rajta. (Pontos logot nem tudok küldeni, eljöttem gép elől) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 28, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2023 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. A stílusra azért figyeljünk, ez nem a falubéli kocsma. --> Mi az hogy "okoskodik"? A kickre alapvetően joga van egy adminisztrátornak, nem a Játékos dönti el hogy egy adott adminisztrátornak milyen szankciókat kellene kilátásba helyeznie. --> A felesleges PM-ért szíve joga kickelnie bárkit is egy adminisztrátornak, ugyanez értendő arra hogy milyen mértékű szankciót kíván adni egy ügy okán. A Panaszkönyv oka és a bizonyíték egyszerűen nincsenek ok-okozati összefüggésben, össze-vissza van az egész megírva. A panasz jogtalan. A fórumon a megfelelő szankciókat kiosztom a Panasztevőre. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések