William Har Létrehozva: Január 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? -Hegyi Zalán- Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - hétvégén 6-7 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? <nem még nem voltam és ezért szeretnék taxis lenni> Miért ezt a frakciót választanád? < mert szeretek másoknak segíteni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 1 hónapja ismertem meg az MTA csodás világát mert eddig csak videót néztem meg ismerkedtem a videók során hogyan kell RP-z ni és igy eső servernek fell ötem ide a next gaming-ra de csak hétvégén/Szünetekben tudok játcani vagy ha beteg vagyok mert továb tanulok Tab-on a Rudnay ban min mezőgazdás és gép szerellő > IC Rész Jelentkező neve: - William Har - Jelentkező születési helye, ideje: - 1991.11.12 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Sarlot Emily - Jelentkező apjának neve: - Thomas Har - Előző munkahelye(i): - olajfinomító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Én nagyon szeretek csapatmunkában dolgozni igyekszem a legjobbat ki hozni mindenből- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - William Har vagyok 32 éves kis koromban mindig támogatam a taxisok munkáját és minden álmom volt hogy taxis lehessek van egy BMW 750 em és nagyon jól gondoskodom róla én az utakon odda figyelő vagyok - Edited Január 28, 2023 by hegyizalan Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 28, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2023 (( Szia, az IC nevedet add meg, ne azt hogy 'IC' )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 29, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Keress fel privát üzenet formájában TS meghallgatás és betanítás céljából. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések