Bob Russell Létrehozva: Január 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2023 Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Rico Gonzales- Panaszra tett játékos IC neve: -Charlos Thomas- Panasz oka: -RP alóli kilépés- Panasz kifejtése: -Letartóztatásnál beültettem a járműbe és lecsatlakozott.- Bizonyíték (videó, kép, log): Videó: https://streamable.com/0kfbxm Log:[2023-01-29 00:36:07] [Output] : [Kilépés] Charlos Thomas lecsatlakozott a közeledben. (Kilépés | 1 méter) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Január 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Sziasztok! Ezt a Pk-t én fogom bírálni. Várom Charlos Thomas válaszát 24 órán belül. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a panaszkönyvet a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
𝓓𝓡𝓞𝓧 Hozzászólva: Január 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Úgy volt az egész, hogy egy sráccot átveréssel probáltam megvezetni, ami ki derült nem volt jogos, igy az autót át adtam neki. Viszont előtte 2-szer is bekéziztt előttem amit jeleztem is az admin-nak aztán felbaszott a srác és el loptam a kocsit "utó Rp"-vel erre az admin vissza getelt, és meg beszéltük. Csak admin ügy közben végig rajtam volt a boxer és az illető kocsiját véltlen meg ütöttem amit le OOC-tam, a lényeg hogy az admin tovább engedett minket de a srác akivel a konfliktus volt az rá 1 perce vissza jött és OOC dolgokkal jött a rendőrnek, hogy én az autót boxerrel ütöttem és, hogy el loptam, pedig mind ez admin ügyközbeni dolog volt. és ezt IC felhozta a rendőrnek, erre a rendőr el kezdett sokkolgatni. El mentem a helyszinről jött utánam meg a srác akivel az ügy volt. Aztán meguntam le bilincselt a rendőr és a srác hozta a saját kocsiját és a rendőr abba tett be, hogy be vigyen, ezt mondhatni hogy basztatás az adminügy után. Szóval teljesen jogtalan volt az egész IC része mivel OOC dolgokkal vádolt, és egyébként is egyhelybe afkoltam ameddig a srác oda jött, hogy az autót ütöttem és el loptam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bob Russell Hozzászólva: Január 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Szia! Igazából utána is rajtad volt a boxer sőt, még Sergio is szólt nekem, hogy van nálad Boxer. Aztán mikor elkezdtünk kergetni akkor te egyfolytában ugráltál majd mikor sikerült le sokkolni téged akkor már RP-vel megvoltál bilincselve és tovább futottál. Miután sikerült elkapnunk elvitt Sergio a rendőr autómhoz. Aztán te kiléptél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
𝓓𝓡𝓞𝓧 Hozzászólva: Január 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 (módosított) Ahogy le irtam, OOC tudta csak hogy boxer volt rajtam, és hogy az autót meg ütöttem, szóval nem értem akkor ez, hogy függ össze, lehet nem jól értelmezted amit le irtam. Kérlek olvasd el még egyszer! A másik meg, hogy admin ügy után tettem el a boxer-t ezt láthattad, erről a logodban is vissza tudsz nézni. Edited Január 29, 2023 by 𝓓𝓡𝓞𝓧 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Január 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 (módosított) Megnéztem a bizonyítékokat -Az a gond,hogy kiléptél RP alól,és az jelen pillanatban mindegy,hogy miért szerettek volna bevinni,viszont te akkor is kiléptél. -Nincs jogod felül bírálni,hogy egy esemény jogosan, vagy pedig jogtalanul történik,ha jogtalannak érzed akkor nyiss panaszkönyvet. Emiatt a panaszkönyvet jogosnak ítélem,a jail 150 perc lesz RP alóli kilépés indokkal. A panaszkönyvet zárom és helyezem. Edited Január 29, 2023 by Kicsii 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések