vakterpeti Létrehozva: Január 30, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 30, 2023 Mesélj magadról pár szót Vakter Péter 20 éves vagyok Miskolcon a Martin János Suliban teszem le a 2.szakmám végzett asztalos vagyok gitározás,dartsozás,szerelés illetve kutyázás egy jó megjelenésű férfi vagyok Mit értél el a NextGamingen? Leslie Emma Mercedes Sprinter,bmw 750 taxis voltam nem volt Egy jólépű nő aki szeret dolgozni és ismerkedni Az UCP-d tartalma Taxi kulcsok leadása 9999 perc nem volt 1165 perc Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? elmagyarázni a kezdőknek ha szabályt szegnek és ha olyan mértékű a szabályszegés akkor szankcionálni Aktivitási idő A délutáni órákban érnék rá mert délelőtt iskola van Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szeretek csapatmunkában dolgozni mert egyedül unalmas illetve fárasztó és jobban szeretek csapatban dolgozni mint egyedül. Miért pont téged válasszunk? Mert betartatnám a szabályt a játékosokkal de ha kellene tudok szigorú is lenni ha nem tartják be Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mert tetszik az adminisztrátori csapat illetve ahogy dolgoznak Pozitív tulajdonságok -Pozitív,segítőkész,barátságos,Türelmes Negatív tulajdonságok -makacs,hirtelen haragú,Kritikus,Néha bunkó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 2, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Kérlek nézd vissza az archív adminisztrátori jelentkezési lapokat, és vesd össze őket a Tiéddel, amiből le lehet következtetni, hogy miért is lett ez a lap elutasítva.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések