Kovacs Viktor Létrehozva: Január 30, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 30, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Viktor > Mikor születtél? < 2008.05.08 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Viktor vagyok 14 éves.Szoktam focizni,biciklizni. Szoktam apumnak segíteni kocsit szerelni,fát vágni stb. Nemrég lett meg motorra a jogsi szóval a haverokkal szoktunk menni motorozni a határba,és a faluban is.A falura kitérve egy jó kis csendes nyugodt falu. Jászszentandráson lakom. A legfőbb hobbim a motorozás. A másodlagos inkább a focizás és mellette a biciklizés is.Be szoktam apummal menni az irodába álltalában amikor nincsen más dolgom,de azért próbálok sokszor aktív lenni amit meg is valósítok.Szoktam sokat játszani haverokkal meg persze egyedül is. Voltam sok helyen biciklivel pl.:Több féle városokban és különböző érdekes helyeken is,de mostmár inkább csak motorozni fogok. Pár szó az aktivitásomról: -hétköznap:2-3 óra -hétvégén:4-5 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam Mentősöknél,Rendőröknél,maffiáknál is. > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert úgy érzem hogy ehhez jobban tudok érvényesülni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/eumXJM2 https://imgur.com/x6UKX3G > IC Rész Jelentkező neve: < Victor Lockers > Jelentkező születési helye, ideje: < 2000.04.15 > Jelentkező anyjának leánykori neve: <Jessica Maria > Jelentkező apjának neve: < Bob Lockers > Előző munkahelye(i): < még nem volt > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az eggyütt működés össze hozza a csapatot,jó viszonyt ad és enélkül nem tudna működni az O.R.F.K. A csapat teszi barátokká egymást és az eggyütt működés. Mindig segítik egymást. Kiállnak egymásért,tisztelik egymást. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Szül. hely idő: Los Santos. 2000. 04. 15. Tanulmányok: Szegedi Rendvédelmi Technikum Személy- és vagyonőr tanfolyam Szeged, emeltfokú nyelvvizsga Német, spanyol, és orosz nyelvekből. Elért teljesítményeim: Család, Ház, Autó, Barátok, Jogosítvány. Edited Január 31, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Január 31, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 31, 2023 Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések