Jump to content

Gavin West (Bekre Pál) - Terciusz

HentaSenpa

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Gavin West >

A ban időpontja:

< 2023.01.30 18:06:58 >

A ban oka:

< Adminszidás >

A ban időtartama:

< Végleges(2038.01.30 18:06:58) >

Admin neve, aki bannolt:

< Terciusz >

Miért szeretnéd az unbant?

< Tisztelt Tulajdonos/Adminok, 

2023.01.30-án hallottam a nextgaming szerveréről és ki szerettem volna próbálni.

Regisztráltam azzal a névvel hogy Bekre Pál, a barátom(ooc) mondta hogy találkozzunk ahol spawnol a karakterem és ismerkedjünk össze,

elkezdtünk beszélgetni és utunkra mentünk egy városbemutatóra, a városbemutató közben mikor chatra írtam észleltem hogy megváltozott a karakterem neve,

teljesen kivoltam, ezért ooc barátomnak megírtam trágár/adminszidó módon hogy a nevem meg lett változtatva és abban a pillanatban amint leírtam megkaptam a büntetésem.

Elnézést szeretnék kérni a tetteimért és szeretnék kérni még egy esélyt a nextgaming szerver megismerésében.>

Köszönettel:Gavin West (Bekre Pál)

• Szuperadmin

Szia!

Igazából mikor volt az eset akkor én több ideje néztelek titeket és láttam, hogy nem nagyon értetted a játék menetét / szabályokat, így most az egyszer elnéző leszek.

Beszéltem veled és mondtad, hogy már teljesen átolvastad a szabályzatot, így az unban fejében osztok neked 100 perc tanítójailt, ott elválik majd, hogy valóban olvastad-e.

Z/H

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.