HentaSenpa Létrehozva: Február 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 1, 2023 IC/InGame neved: < Gavin West > A ban időpontja: < 2023.01.30 18:06:58 > A ban oka: < Adminszidás > A ban időtartama: < Végleges(2038.01.30 18:06:58) > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Tisztelt Tulajdonos/Adminok, 2023.01.30-án hallottam a nextgaming szerveréről és ki szerettem volna próbálni. Regisztráltam azzal a névvel hogy Bekre Pál, a barátom(ooc) mondta hogy találkozzunk ahol spawnol a karakterem és ismerkedjünk össze, elkezdtünk beszélgetni és utunkra mentünk egy városbemutatóra, a városbemutató közben mikor chatra írtam észleltem hogy megváltozott a karakterem neve, teljesen kivoltam, ezért ooc barátomnak megírtam trágár/adminszidó módon hogy a nevem meg lett változtatva és abban a pillanatban amint leírtam megkaptam a büntetésem. Elnézést szeretnék kérni a tetteimért és szeretnék kérni még egy esélyt a nextgaming szerver megismerésében.> Köszönettel:Gavin West (Bekre Pál) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 1, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2023 Szia! Igazából mikor volt az eset akkor én több ideje néztelek titeket és láttam, hogy nem nagyon értetted a játék menetét / szabályokat, így most az egyszer elnéző leszek. Beszéltem veled és mondtad, hogy már teljesen átolvastad a szabályzatot, így az unban fejében osztok neked 100 perc tanítójailt, ott elválik majd, hogy valóban olvastad-e. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések