Thomas Létrehozva: Február 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 1, 2023 IC/InGame neved: <Eneas Amezquita, Victor Casiano > A ban időpontja: <2023-01-17 00:57:02> A ban oka: < Pénz buggoltatás, hazudás > A ban időtartama: < Örökös > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Tudjuk, hogy hibát vétettünk, és tanultunk ebből a helyzetből is. Szeretnénk a szerverre visszamenni, és továbbra is hozni a tőlünk már megszokott színvonalas RP-ket. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 1, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2023 Sziasztok. Megkapjátok az UB-t az alábbi feltételekkel: Adminokkal nem beszéltek tiszteletlenül, nem parancsoltok rájuk, hogy mit csináljanak (mint a legutóbbi "szedj már fel", vagy valami hasonló), a korrektséget elvárjuk, tehát máskor ilyen esetben nem hazudtok, különben visszakerül a kitiltás, és nem lesz levéve, 100 perc tanító AJ A megpályázott frakciót az alábbi feltételekkel: 2 hétig közösségépítő RP-ket kell létrehoznotok a szerveren, például: IC legális esemény a frakció legál részén vagy egyéb esemény, jótékonykodás legális frakciókkal, stb. /ezek csak példák/ Napi max 1 akció(1ATM vagy 1 autorob vagy 1 túsz vagy 1 bank), heti max 4. Ne legyen DM (pl. kapott PK), szándékos rendvédelem hergelés/üldöztetés Amennyiben elfogadjátok a feltételeket, várom a válaszotokat és megkapjátok az unbant. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 1, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2023 Köszönjük szépen elfogadjuk a feltételeket az UB-re és a frakcióra vonatkozóan is. Viszont megjegyzésként hozzá szeretnék fűzni 1-2 dolgot. Adminokkal én és Thomas sem beszélt sosem tiszteletlenül, vagy parancsolt rájuk. Pontosan nem tudom mire gondoltál a példáddal, viszont van egy /agyogyitos szituáció, ami szerintem köthető a példádhoz. Ahhoz a szituációhoz annyi hozzáfűzni valóm van, hogy tiszteletlen, parancsolás vagy hasonló megfogalmazású megjegyzésünk nem volt, legfejebb határozott kérésünk volt azt követően, hogy megtudtuk azt, hogy nem volt elérhető OMSZes a szerveren. Mivel tapasztaltak vagyunk sok olyan szituációval találkoztunk, hogy már zsigerből tudjuk mire kérhetünk és mire nem admini beavatkozást, ezért az adminok dolgát is megkönnyítve probálunk kommunikálni, azaz egyértelműen és határozottan, nos ez többször is úgy esik le az adminoknak, hogy mi követeljük az adott parancs használatát, de egyszerűen csak tudjuk, hogy mire mi jár és mire nem. Persze ha az admin körültekintő akar lenni, akkor feltesz kérdéseket, azzal semmi probléma, de egy ilyen eset tudjuk, hogy egyértelmű, hiszen ha nincs fent OMSZ és mindkét lábad el van törve, akkor nincs más út hogy a karaktered megmozduljon. (De ilyesmiről már többször beszéltünk vezetőségi tagokkal, elméletben ez el lett mondva az adminoknak.) Illetve még a PKs dolog, a PK bírálás előtt/után is beszéltünk több adminnal is, és abból igazából nekünk az jött le, hogy nagyon nincsen tényleges érv amellett, hogy miért ne ölhetett volna abban a szituációban, amikor az akciónk részévé vált a várakozó rendőrautó. Ötleteket kaptunk, hogyan lehetett volna kibackelni ölés nélkűl ebből a szituációból, viszont az már többnyire a Cartel RPjének a határait súrolja. Viszont mi leaderként nem tudjuk vállalalni a tagjaink után a felelősséget, viszont érdekünk az, és ez nem csak leaderként, de akivel egy RPt folytatunk a szabályzat keretein belül játszon. Erre mindig is odafigyeltünk ezután is fogunk, viszont szeretnénk ha elismerésre kerülne a Cartel, mint illegális szervezet RPje és IC hozzállása. Ha kell ezt mi szívesen vezetjük és folyamatosan bővítjük a megfelelő helyen, hogy mégis milyen brutális ez a szervezet. Illetve a 2 hét az vállalható azzal semmi probléma nincs, viszont én elmegyek síelni 1 hétre ezért csúszik úgymond ez a 2 hét, legalábbis nem tudom garantálni, hogy a többiek ilyet meg fognak tudni szervezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 1, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2023 Nem tudom ki volt az a több admin, mert ilyen szerintem senki nem állított, abban a szituációban az az érv, hogy egyáltalán nem volt indokotok megölni, pont. Szerveren kiosztva. Jó játékot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések