XBlueX Létrehozva: Február 3, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 3, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Kozó Zalán > Mikor születtél? < 2004.10.02 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Baján élek és szakácsnak tanulok egyben dolgozok is a takler kúriában van egy nagyon jó és erős baráti társoságom akikel minden hétvégén strongba töltsük ez egy Rock kocsma hobbiaim nincsnek nagyon fel találom magamat mindig > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen Sure mta PD Blue life v3 NNI,TEK Startlight v2 TEK next ORFK/TEK/NNI see v2 TEK see v3 ORFK ((illegált nagyon szeretem))> Miért ezt a frakciót választottad? < Mert minden nap lehet ujat tanulni a rendvédelemből > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < L https://imgur.com/a/hMn4pmV > IC Rész Jelentkező neve: < Filip Telford > Jelentkező születési helye, ideje: < Skócia Edinburgh 1985.05.27 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lucy Damian > Jelentkező apjának neve: < Jack Telford > Előző munkahelye(i): < Edinburg Police Department > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem nagyon fontos mert könyebb szolgálat végéz, tisztesékes és becsületes munka végzés rp allat is . lényegi szerepe is van mert nem mind1 hogy egydül véged a szolgálatot vagy többen> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Filip Telford vagyok 38 éves 5-6 éve dolgozok rendvédelmis szervezetben egyedül álló vagyok nekem nincs időm arra hogy ismerkedjek hívatásomon kivüli emberekel. 18 éves koromban be álltam az Angol katonaság kötelékébe egészen 30 éves koromig szolgáltam ott majd ki égtem nem bírtam tovébb folytatni belsős és külsős indokok miatt majd pár ével késöbb a Edinburg Police Departmentbe tovább szolgálni. családi hátterem nem hosszú apámat nem nagyon ismertem anyám is csak 16 éves koromig volt velem.Én már 14 éves korom ota érdekelt ez az egész Hadi dolog de rá jöttem hogy hiba volt... > Edited Február 5, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Február 5, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések