Raymond West Létrehozva: Február 4, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 4, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Bíró Milán > Mikor születtél? < 2007.02.02. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Hobbim általában haverokkal szórakozni, gépezni is szeretek bulizni, minden re vevő vagyok. Egy kedves fiatal srác vagyok aki nagyon kedves segítőkész és megértő. Bővebben ennyit tudok mondani magamról.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam az összes legális frakiban, illegálok közül csak annó BOF-ban. (nagyon szerettem.)> Miért ezt a frakciót választottad? < Újra vissza szeretnék térni a rendvédelemhez ezek közül is a NAV miatt szeretnék a legjobban bekerülni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Mindennel rendelkezek. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/EGbOPCB https://imgur.com/a/d3k9gMG https://imgur.com/a/INWGVnC> IC Rész Jelentkező neve: < Thomas Febel > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.02.05. Las Venturas kórház > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Sofia Smith > Jelentkező apjának neve: < Martinez Febel > Előző munkahelye(i): < Farmer > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés nagyon fontos ha csapatmunkában szeretnénk dolgozni. A csapatnak minden küldetésnél össze kell tartania, hogy megválthassák a tervet mit, és hogyan csináljanak. Ha a csapatban nincs összetartás nincs terv, se munka, feszültség van vitatkozás. A rossz összetartást minél hamarabb el kell kerülni mert akkor nem tudják az emberek egy akción mit csináljanak, és mindenki megy a maga feje után. Ha a csapart összetartó nagy a kitartás és akkor megvan az akció megvan a terv/ötlet lehet menni izgalmas akciókba.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Jó napot kívánok szerény személyemben. Az én nevem Thomas Febel és szeretnék jönni a Országos Rendőr Főkapitányság csapatába megmérettetni a rendőri tudásom. Annak idején apám is rendőr volt és sokat segíthettem neki amire azt monda meghozza majd ez a tudás később a gyümölcsét. Anyám és apám szerencsére még élnek erőben egészségben és remélem velem lesznek bajban/jóban, rosszban és segíteni fogják a munkásságom ha bekerülök a szervezetbe. Anyám oktatási ügyintéző munkatárs a városházán, apám jelenleg is rendőr Las Venturas-ban. Apám nagyon sokat segített kis koromban de ezt a segítséget nagy koromban is magamhoz irányította melyet majd fel tudok használni a szervezetben. Jelenlegi munkámat diákmunkában végeztem én töltöttem fel a benzinkutakat ebből kiszámítható hogy mi is voltam. Olajfinomító voltam. Azt a munkát nagyon szerettem de már azért a sok tudásomat megmutatnám ebben a szervezetben hogy annak idején és még most is mit is tanultam édesapámtól és az ő tudási tehetségét ezáltal is meg tudnám mutatni. Anyám sok okmánnyal foglalkozik, köztük személyi igazolvány, jogosítvány kiváltása, útlevél meg hasonló dolgok. A kedvenc ételem amit szeretek tőle az pedig a finom házi készítésű virslis nokedli. Ezzel le is zárnám a kis storymat magamról mert sokat meséltem magamról és szüleimről, ja még annyit elfelejtettem testvérem most végez az egyetemi orvosi szakmán. Ezennel megteszem a jelentkezésemet az állományba köszönöm hogy ezt is megtehettem és ha fel is vesznek ez egy nagy fordulópont lenne az életemben.> Edited Február 5, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Február 5, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések