Tatar Aktug Létrehozva: Február 4, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 4, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Ádám > Mikor születtél? < 2008-ban > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Ádám vagyok egy 14 srác vagyok. Egy kisebb városba lakok szeretek tanulni meg focizni. De szoktam a Gépen játszani. Szeretek a haverokkal MTA-zni és kijárni focizni. Nyolcadik osztályos vagyok az iskolában. Az iskolában jól tanulok. Kedvenc tantárgyaim a digitális kultúra a tesi és a kémia. Szeretem a rendvédelmet. Ez lenne a kis bemutatkozásom. Aktivitásom: Hétköznap 2-3 óra Hétvégén 3-4 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam Itt NextGaming-en Nav-ba és sok kis servereken rendvédelmi frakciókba. > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert szeretném kipróbálni és tudom a dolgom a frakcióval kapcsolatban. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/oux8r2Q https://imgur.com/a/BCf82nr> IC Rész Jelentkező neve: < Melvin Josep > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos General Korház 1992.08.05 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lisa William > Jelentkező apjának neve: < Jack Josep > Előző munkahelye(i): < Nemzeti adó-és Vámhivatal > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés nagyon fontos ha egy jó csapatban akarsz dolgozni. Rossz csapatban nem megy jó a munka és nem működik sokáig. Akcióknál üldözéseknél minden küldetésnél össze kell tartani hogy egy jó közösség legyen. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Jó napot a Nevem Melvin Josep szeretnék jelentkezni a Országos Rendőr Főkapitányságba meg szeretném mérettetni rendőri tudásom. Mivel a családomban sok rendőr volt ezért én is ugy döntöttem hogy ezt a szakmát választom. A szüleim közül már csak anyám él. Sajnos már apám elhunyt 5 éve betegségben. Los Santosban születtem és azóta ott is élek. Van két testvérem aki Las Venturas-ban laknak. Régen Biztonsági őr voltam de sajnos megszünt a munka helyem. Szerettem azt a munkát de igy alakult ezt hozta a sors. Ezzel le is zárnám az én önéletrajzomat. Ezzel megteszem jelentkezésemet az állományba köszönöm hogy ezt is megtehettem és ha felvesznek nagy forduló pont lenne az életemben. További Szép estét. > Edited Február 5, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Február 5, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések