Jump to content

Robert J Gordon Adminisztrátornak jelentkezik

Ajánlott bejegyzések

<OOC Rólam>

Sulyok Róbert Sándor vagyok, 17 éves. Jásznagykun Szolnok vármegyében  lakom  ezen belül egy kis falucskában. 

Szabadidőmben szeretek sportolni, gépeket szerelni és  haverokkal lógni, sportoláson belül  gym és kosár amit rendszeresen csinálok,  viszont nem a csak gépek szerelése érdekel hanem a programozás valamint a gamelés, MTA,Pubg, Fifa minden jöhet. 

De leginkább az MTA-ba ölöm bele fölösleges  óráimat. 

<IC Rólam>

Robert J Gordon vagyok, születtem 1990.10.10-én. Apám  James Gordon aki nem régiben elhunyt az amerikai légióban szolgált Százados tiszt ként.

Anyám Barbara Gordon  akit nem pont a legális szervezetek vonzanak, Sajnos ő lelépett 15 éves koromban, édes apám mesélte hogy  miben is volt benne.

Én elítéltem ezért. Viszont itt rólam lenne szó, Tehát én Robert J Gordon vagyok, Chicago-ban születtem, és ott és tanultam rendőrnek. 

tökéletesen beszélem az Oroszt a németet és az angol nyelvet,  és gondoltam is hogy hasznomra lesz.  Tanulmányom illetve Rendőr akadémia után elköltöztem Los Santosba.

Ahol Rendőrként szolgáltam egészen Törzsőrmesteri fokozatig jutottam mert úgy gondoltam számomra elég volt ez a szolgálati idő, jelenleg nem dolgozom hanem járom a világot 

mivel valami új dolgot szeretnék kipróbálni és eltanulni az emberektől, ezt a kíváncsi természetemnek köszönhetem!

Az UCP-d tartalma

https://imgur.com/a/Pjqd4k5

Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?

Egy adminisztrátor feladata szerintem, a gyors döntő képesség, játékosok iránti segítség nyújtás, példás magatartás mutatása,

negatív célból érkező játékosok kiszűrése, figyelem, konfliktus kezelés. 

Aktivitási idő

Hétköznap  17:30-tol 19:30-ig utána pedig 21:00-ig IC  tevékenységgel foglalkoznék, hétvégén 5 óra + IC tevékenység. 

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka szerintem mindenki életében nagy szerepet tölt be, hisz szükség van rá. Döntésünket is megváltoztathatjuk közös vélemény alapján, terhet vehetünk le egymásról, segíthetünk egymásnak is.

Miért pont téged válasszunk?

Én azért ajánlanám magam mert, szeretek segíteni másokon, terhet szeretnék le venni leendőbeli  adminisztrátor társaimról,  illetve szeretnék valami újat is kipróbálni a szerveren mivel itt kezdtem ez az RP-t is. Illetve hiszem azt hogy képes vagyok ennek a posztnak a betöltésére is.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Mint a  fenti sorokban is  említettem  hogy szeretek segíteni másoknak, szeretek döntéseket hozni amit itt kifejezetten szükségesnek tartok ennél a posztnál. Szeretném ki szűrni a közösséget romboló játékosokat hogy ezáltal élvezhetőbb és zökkenő mentes RP szituációk lehessenek!

Pozitív tulajdonságok

komoly hozzá állás, segítőkészség, barátságos, olykor vicces.

Negatív tulajdonságok

bizonyos szituációkban szitkozódom de csak ha erre indokot adnak. 

nem szeretem ha engem oktatnak ki főleg ha az adott illető hülyeséget is mond.

haragtartó.

és néha többet beszélek a kelleténél. 

Köszönöm  az olvasásra szánt időt, illetve remélem tetszeni fog a jelentkezésem!

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(Enyhés hiányos lap (pl. játszott percek), kisebb-nagyobb helyesírási hibák, az aktivitási idő nem éppen úgy működik adminisztrátorként mint ahogy a lapban le lett írva, enyhe formázásbeli problémák.)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.