John Harden Létrehozva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 21, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Polyák András MarcellHány éves vagy? 12Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 5-6 órát.Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam Frakcióban,Autószerelőben. SA-MP-n Miért ezt a frakciót választanád? Mert Szeretek vezetni,Szeretek embereket szálítani.Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Rendelkezem Teamspeak3-al és mikrofonnal is.Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) 12 éves vagyok. Szeretem a Roleplay Szervereket,ismerem a szabályokat. Magyarországon élek. Nem Nagyon Szeretek utazni. 1 Éve RP-zek. IC Rész Jelentkező neve: John Harden Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1995.04.04 Jelentkező anyjának leánykori neve: -Monice Landern- Jelentkező apjának neve: Jack Harden Előző munkahelye(i): Pizzás, Csomag szállító,Autószállító,Vizimentő Rendelkezel jogosítvánnyal? Rendelkezem egy B kategóriás jogosítvánnyal. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Jó ha az emberek összetartanak. Segíthetünk egymáson,Kisegíthetjük egymást anyagilag is A véleményem az hogy jó ha jó pár ember összetart. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Los Santosban születtem 1995.04.04.én. Egy Nagy Házban éltemünkVégigjártam az Általános iskolát,aztán a Középiskolát,Aztán Az egyetemet. Ahogy kijártam az egyetemet le is tettem a jogosítványomat Vettem Egy wolksvagen golf II.-s kocsit. Elkezdtem először Pizza-szállítóként dolgozni,aztán csomagszállítóként,majd utánna autószállítóként,és utánna vizimentőként Találtam magamnak barátnőt is,mikor váratlanul a barátnőm munkát talált Franciaországban,Ezért Elköltözött oda. A szüleimhez költöztem és a barátnőmmel azóta is tartsuk a kapcsolatot Most Jelenleg Utazgatok. Nemrég vettem Egy BMW 750-es kocsit,és azzal járom az utakat Így Jutottam ide. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Lapja nem nyerte el a tetszésünket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések