Jump to content

Samuel Armin jelentkezése

Noah Johnson

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Szabó Ármin -
Hány éves vagy?
- 14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4-5 órát  -

Jelenlegi játszott perceid száma:

10739 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://kepkuldes.com/image/xm6cuP -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Nem -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert mindíg is érdekeltek az autók és az autószerelés -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- nem -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Szabó Ármin a nevem és 14 éves vagyok. Szerbiában élek a szüleimmel és a 3 tesómmal.
Egy Magyarországon élő barátommal szeretnénk csatlakozni csak neki más

programja is fog akadni ezért nem jelentkezik még. Most fogok ballagni Általános iskolából majd később autószerelő 

szakmát szeretnék tanulni. Szoktam Tamburázni is ami egy hangszer.   -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Samuel Armin -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos , 2001.01.04.  -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Lisa Armin -
 Jelentkező apjának neve:
- Thomas Armin -
 Előző munkahelye(i):
- Kőolajfinomító -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-

A csapatmunkát egy ilyen frakcionál lehetetlenség elengedni.

Annak fényében hogy minden könnyen és gördülékenyen legyen megcsinálva.

De ehez mindenkinek az összeset ki kell hoznia magából.

-
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Samuel Armin vagyok. Egy 2000-es évek nyarán született  átlagos kölyök voltam. Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Los Santosban éltünk két szűlömmel belvárosi részen . Mivel én voltam az egyetlen a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok.  Kb 6 éves koromig éltem Los Santosban mert utána édesapám állást kapott a favágóknál  anyukámat pedig behívták a favágókhoz az irodába, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam,  ezekből itt csak az Olaszból van nyelvvizsgám, mert a Magyart csak kicsit beszélem. Olyan 18 lehettem, mikor elhatároztam azt, hogy autókkal foglalkozzak, és ezáltal elkezdtem egy olyan szakmát kitanulni, amely kizárólag ezzel foglalkozik, majd később kikerűltem a nagybetűs életbe, és elmentem egy autószerelő társasághoz, ahova fel is vettek, majd később 4év meló után, be kellett zárniuk, így eljöttem Los Santosba, hogy hátha, itt kapok lehetőséget az újra kezdésre!-

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Köszi 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.