Jump to content

Yeezy Leerons Adminsegédnek Jelentkezik!

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

Fórumok - NextGaming RP Fórum

Yeezy Leerons Adminsegédnek jelentkezik.

Magamról egy-két mondat

Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében, hobbijaim a focizás és a számító gépen történő játszás. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó, csapatban is tudok dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy (most már) Yeezy Leerons. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem.  Sok időt tudok tölteni a szerveren. Megbízható és kiszámítható vagyok. 

Mit értél el a NextGamingen?

IC karaktered kiléte: Yeezy Leerons

A vagyonod: 300-400 ezer 

Sikereid: Három sikeres frakció aminek nagyon örülök és jobbnál jobb autók

Régebbi, illetve jelenlegi frakció(i)d: Boulevard Mafia Crips (BMC), Los Santosi Taxitársaság, 16th Street Bloods

Minden egyéb, ami az IC karaktered leírja: Akaratos, és szájhős fiatal szlenges gyerek. Afró-Amerikai, rühelli a rasszistákat . Erős és szókimondó.

Az UCP-m tartalma

Adminjailek: https://imgur.com/a/hmwn9jI

Kitiltások: https://imgur.com/a/hmwn9jI

Játszott percek: https://imgur.com/a/hmwn9jI  (33716 perc)

Mit gondolsz, mi egy adminsegéd feladata?

Az Admin feladata a játékos segitése nagyobb bajban, hibák javitás és a szerver rendben tartása. Az Adminsegéd feladata a játékos segitése kissebb kérdések esetén, mivel az Adminsegéd nem tud Jail osztani neki a feladata a kisebb kérdésekre válaszolni.

Aktivitási idő

Akár napi 3-4 órát tudok fent lenni a szerveren. A legrosszabb esetben 2 órát tudok lenni de ez a ritkább esetek egyike. 

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka szerintem nagyon fontos és nagyon jó, illetve tudok és szeretek csapatban dolgozni. Mivel a rendőrségben is fontos a csapatmunka, ezért ugy érzem hogy nem okoz gondot. 

Miért pont téged válasszunk?

Szeretnék segiteni a kezdőken akár csak apró kérdésekben. Tudnám teljesiteni a megadott feladatot.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Saját magamat motiváltam erre a feladatra, hogy a szerveren meg többet tudjak segíteni a kezdőkön és a kérdéseiken. Kezdőbb játékosok tanítását is végzik

Pozitív tulajdonságok

• Segitőkész
  • Barátságos
  • Kedves
  • Vicces

Negatív tulajdonságok

• Nem szeretem ha hazudnak 
  • Nem szeretem a velem való káromkodó beszédet
  • Szeretem mások szivatását
  • Ha valamire sokat várok akkor türelmetlen vagyok
Edited by Yeezy Leerons
  • Like 1

Szia!

A formázásra tényleg figyeltél, ugyanakkor van mit rajta javítani:

• Ha a címek középre vannak illesztve, a tulajdonságaidat köréfoglaló címek miért kerültek a bal oldalra?
  • A főcím, miszerint adminsegéd jelentkezést takar a lap, megint jobban passzolna középre
  • Ha már a szöveg balra van helyezve, 1-2 helyen simán elférne a felsorolás, pl. ezeknél
    • Elért eredmények
    • UCP
    • Miért pont Téged válaszunk?

Tartalmilag szerintem király a lap, de azért plusz pár mondat dobna rajta, és van benne 1-2 szemetszúró írás is

• Bővebben is kifejthetnéd a pontokat, kicsit szűkszavű mindegyik, ami nem feltétlen kecsegtető, elvégre ha valaki nem szereti bőven kifejteni a mondandóját, jogosan merül fel a kétség, hogy akkor egy játékosnak hogyan tudna bő segítséget nyújtani
  • IC kilétedről nem tudunk sokat, pedig egy karaktertörténet fontos, ugyanis ha valaki le tudja írni a karaktere történetét, pláne kreatívan, az egy plusz esély a lap fogadására, mert tudjuk hogy igényes a karakterével való szerepjátékra
  • Nem az adminisztrátorok hatásköre érdekli a vezetőséget, hanem az Adminsegédeké, és arra kíváncsi, hogy az adott pályázó tisztában van-e azzal, hogy mi a dolga egy Adminsegédnek

Apróbb helyesírási hibákat találtam a lapban

• Ami feltűnt, hogy nem használsz 'í' karaktert, feltételezem hogy a billentyűzeted miatt, de egy Adminsegédnek használnia kell a magyar ABC összes karakterét
  • A vesszők használata nem értem mi alapján lett eldöntve, van ahol szépen el lettek helyezve, van ahol a mondatvégi írásjelnek használt pontokkal lett ez megoldva, ez pedig kifejezetten nem jó, egy ilyen kaliberű lap esetében igénytelen is

Ha ezeket javítod, egy patent lapnak ígérkezik szerintem.

Sok sikert!

• Like 2

• Főadmin

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(A lap helyesírási hibákat tartalmaz sok helyen, tartalmilag rövid, bővebb kifejtést várnánk el, főleg az IC részt tekintve. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a pozicióval még várj egy kicsit, előbb törődj a frakcióddal, és ha látjuk, hogy egy eredményes frakciót vezetsz, várjuk ismételten a jelentkezésedet.)

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.