Jump to content

Ario Atkins adminisztrátornak jelentkezik.

Zsomborr

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

OOC:
A nevem Szinai Zsombor, 16 éves vagyok, szeretek számítógépen játszani, focizni.

Könnyen alkalmazkodom, tudok csapatban dolgozni. Jelenleg mindennapjaim a tanulással mennek el, illetve maradék időmet játszással töltöm.

Miskolcon élek, két lány testvérem van, technikumba járok, összesen 5 évet fogok ott tölteni, jelenleg tizedikes vagyok. Jó az improvizációs készségem, jól tudok fogalmazni, sokat foglalkozom mással, és együttérző vagyok. Ha valamit elhatározok, mindig nagyon magabiztosan próbálom megvalósítani, és nem adom fel. Amit változtatni próbálok, hogy ha történik valami, amiben nem érzem hibásnak magam, más viszont annak tart, akkor sokáig tart míg elfogadom. Néha felidegesít, hogyha valaki hülyeségeket csinál, nem gondolkozik épeszűen. Ezzel kapcsolatban, ha valaki nagyon gyerekes akkor az lebontja az agysejtjeimet és utána elkönyvelem őt gyerekesnek. Képes vagyok túlizgulni kisebb dolgokat is.

Karakterem bemutatása:
A neve Ario Atkins a városba érkezésekor, nagyon sokat dolgozott, hogy el tudja kezdeni életét. Azóta csak tartogatja a bankban a pénzét, spórol és csak egy kicsit költekezik. Sok emberrel ismerkedett meg akik meghatározó személyekké váltak élete e szakaszán. Jelenleg a 16th Street Bloods kulcsfontosságú tagja. Személyisége elég makacs, főnökösködő, bátor, vakmerő és nagyon szereti az izgalmakat, akciókat. Az utóbbi egy hétben, azon töprengett jó-e neki ez az életmód, ugyan is mindig benne van a rossz dolgokba és elege van, hogy folyton menekülnie kell mindenki elől, mert a barátai rossz ellenségeket választottak, és nem bírnak kitörni a fogságból.

UCP:

https://imgur.com/a/H7ywiyz

Az első jail egy id elírás miatt történt, ezt javította is az adott admin (Ez az első 2 jail), az egyetlen olyan szankcióm ami számít, az a képen látható, nem olyan régen történt, nagyot hibáztam, meggondolatlan voltam, de tanultam a hibámból.

Adminisztrátor feladata:

Véleményem szerint egy adminisztrátor feladata az adott szerveren a béke, a rend fenntartása, a roleplay jelenetek folyékony haladását segítik elő, illetve kezdők segítése, sőt nem csak a kezdőké, ha egy kis problémába ütköznek a normál playerek akkor az admin segít nekik.

Aktivitás:

Hétköznap: iskola miatt sajnos délelőtt kb 16 óráig nem tudok lenni, amennyiben van tanulnivaló, mennyiségtől függően, 18 óráig tudom feladatom végezni a szerveren, ha nincs semmi tanulni való akkor kisebb szünetekkel 21:30-ig tudok lenni.
Hétvége: hétvégén is néha kell tanulni, de szinte reggel 10-től estig.

(Iskolaszünetekben: Minden nap reggeltől estig.)

Holnap lesz pontosan egy hónapja, hogy regisztráltam, egy hónap alatt 10.218 percet sikerült teljesítenem, ami ha jól számoltam, napi 7 órának felel meg (Ezt én magam nem tudom, hogy sikerült összeszedni, remélem a következő pár hónapban is ilyen teljesítményem lesz a játszott percek terén).

Csapatmunka:
Szerintem a csapatmunka, 2 vagy több ember összehangolódásáról, egy csoportos feladat elvégzésére irányuló, tevékenység eléréséhez szükséges, szinte elmaradhatatlan elem.

Ha egy csapatban jó az összhang, működik a csapatmunka akkor sokkal hatékonyabban dolgoznak és ezzel többet tudnak elérni.

A munkára való alkalmasságom/Miért engem válasszatok:

Azt gondolom, intelligens személy vagyok, jó a helyesírásom, fogalmazóképességem, precíz vagyok, értek az adminisztrátori munkakör elvégzéséhez, sok tapasztalaton van, más-más szervereken, voltam tulajdonos, és 2 hónapig főadmin két külön szerveren, az előbb felsoroltak közül mind a kettő poszton a szerver megszűnése miatt ért véget, kisebb pályafutásom.

Az indok amiért jelentkezem:

Ahogyan az előbbi témánál említettem, hogy alkalmas volnék a munkára, szeretem az adminisztrátori munkát végezni. Tetszik ez a szerver és azt tervezem, hogy ebből még egy jó dolog is kisülhet, ugyanis eléggé stabilnak tűnik a szerver, és remélem nem fog bezárni. Tetszik az admin közösség, és nagyon örülnék, ha én is tagja lennék. Amikor elkezdtem a szerveren játszani, nem gondoltam volna, hogy adminnak fogok jelentkezni, de annyira vonzott mindig magához a szerver, hogy nem tudok nem gondolni rá, és ha már így történt akkor valamit el szeretnék érni a szerveren, hogy kicsit komolyan vegyenek, illetve tudják, hogy ki vagyok.

Pozitív tulajdonságaim:

-Pontos

-Tisztelettudó

-Megértő

-Könnyen tanulok

-Ha adott a helyzet akkor poénos 

Negatív tulajdonságaim:

-Néha szókimondó vagyok

-Kevés az önbizalmam

-Néhány napon kicsit túlságosan hiperaktív vagyok

-Ha valami nem tetszik, akkor csak nagyon ritkán de feleselek

-Ha valaki rólam hamis dolgokat mondd a másiknak akkor képes vagyok rosszat tenni neki.

Azt gondolom korrekt lapot írtam, köszönöm ha ezt valaki elolvassa, amennyiben hiba van benne és nem vettem észre, vagy csak hiányos, kérem ne kerüljön elutasításra, hanem kérek szépen esélyt a kijavítására. Köszönöm. Szép napot!

Edited by Tojasxd
  • Like 1

• Szuperadmin

Szia!

- Maga a lap tartalma nem lett rossz, viszont bővítésre szorul, mert elég rövidre sikeredett.
- A formázásra is ráférne egy kis változtatás. (Ami biztos, hogy a full félkövér betűtípust ne használd, csak alcímeknél, címeknél)

Erre a két dologra mindenképp ráfér a javítás.

• Köszi 1

On 2023. 02. 15. at 19:23, Terciusz said:

Szia!

- Maga a lap tartalma nem lett rossz, viszont bővítésre szorul, mert elég rövidre sikeredett.
- A formázásra is ráférne egy kis változtatás. (Ami biztos, hogy a full félkövér betűtípust ne használd, csak alcímeknél, címeknél)

Erre a két dologra mindenképp ráfér a javítás.

Szia.

Köszönöm szépen a javaslatot, átjavítottam amit tudtam. Remélem így már jó.

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.