Tomika123 Létrehozva: Február 14, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 14, 2023 IC név: <Mylah Hinton> OOC név: <Tomi> Mikor születtél, hány éves vagy? <2008.11.13> UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <https://ibb.co/h9pxHKc> <Játszott percek: 7972> Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Tominak hivnak,14éves vagyok jelenleg gimnázumban tanulok, Ukrajnában élek,szeretek focizni,illetve számitógépes játékokat játszani, de leginkább MTA. Ha felnövök akkor szeretnék orvos lenni, leginkább sebész vagy esetleg csontorvos.> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <Azért döntöttem az OMSZ mellet, mivel mint mondtam orvos szeretnék lenni, de tudom nem nagyon illik össze a valóbeli mentős dolgokkal,de viszont kiszeretném probalni hogy milyen is OMSZ-esnek lenni, és beleszeretnék látni az életükbe.> Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <Hétköznap 3-4óra hétvégén 5-6 óra> Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <Igen.> Egyéb, amit szeretnél közölni: <-> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Február 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 17, 2023 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Megtalálsz Discordon vagy itt forumon.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések