Jump to content

Julia Leez jelentkezése ORFK-hoz.

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Virág Máté >

Mikor születtél?
< 2009. 10. 08. >

Pár szó rólam
< A hobbijaim közé sorolnám a: focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézését is.

Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 2-4 óra tudnék lenni a szerveren, ezt az egész időt a frakcióra tudom szánni. Jelenleg 2 játékkal játszom a gépen: MTA, CS:GO, régebben: GTA V, Rocket Leauge, Fortnite. 3 éve RP-zek.>

Frakcióim 
Vezettem már a Boulevard Mafia Crips-et,

Los Santos Taxitársaságot, és a 16 Street Bloods-ot.>

Miért ezt a frakciót választottad?

< Eddig mindig is illegális voltam a frakciók terén, és kiszeretném magam próbálni a legál részen is.
Jó sofőrnek és lövésznek tartom magam, mivel az illegális élet megedzett. Úgy gondolom, hogy itt lenne a legtöbb akció és tetszik az ORFK frakció. Könnyen tanulok és megbízható vagyok.   >

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

< Igen, rendelkezem. >

UCP

https://imgur.com/a/vJQDHQ9 >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Julia Leez >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Kalifornia, Hanford, 1997. 10. 08 >

Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Sophie Ramez >

Jelentkező apjának neve:
< Ryan Leez >

Előző munkahelye(i):

Hanford Police Department, Merced Police Department, (és egy nagyobb álmom vált valóra amikor Los Angelesben járhattam képzésre)>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, természetesen. >

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? 
< Csapatban a legkönnyebb dolgozni, 

Szerintem a kollégák közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen munkában.

Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy ügyet, ha összetartó a csapat.

Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Bírom a negatív kritikákat.>

Önéletrajz 

Julia Leeznek hívnak 1997 október 8.-án születtem Hanfordban, egyke vagyok édesapámat Ryan Leeznek hívják édesanyámat meg Sophie Rameznek. Tanulmányimat a Hanford High School-ban végeztem, ezután elvégeztem rendészeti akadémiámat is, 1 évre rá sikeresen felvettek rendőrnek a Hanford Police Departmen-hez, itt 4 évet töltöttem aztán áthelyeztek nem messze a Merced Police Departmen-hez ahol normálisan végeztem mindennapi szolgálataimat 3 éven keresztül. Sajnos a nagymamám állapota miatt elkellet költözzek Los Santosba, ahol körülbelül 1 éve élek, érkezésem után fél évre elhunyt betegségében, ápolása után úgy döntöttem itt maradok Los Santosban és folytatom rendőr pályámat.

Edited by Rock.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.