Notdogo Létrehozva: Február 21, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 21, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Máté Ákos > Mikor születtél? < 2009.06.26 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Hobbim: biciklizés a szabadban, focizás, videojáték játszás. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < nem> Miért ezt a frakciót választottad? < mert szeretnék egy jó közösség tagja lenni és ki szeretném próbálni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, de jobban szeretem a Discordot. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/dqSJ0nU > IC Rész Jelentkező neve: <Phil Hood> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1995.04.15 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Maria Higgins > Jelentkező apjának neve: < Joseph Hood > Előző munkahelye(i): < Buszsoför, Olajfinomitos > Rendelkezel jogosítvánnyal? < van > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Igy lehet hatékonyabban dolgozni. Az együttműködés a legfontosabb a csapatokban. ORFK nélkül nem lenne sikeres az együttműködés. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Phil Hoodnak hívnak, 27 éves vagyok, 1997 április 15-én születem Los Santos-ba. 180 cm vagyok és 80kg. Édes apámat Joseph Hoodnak hívják édes apámat édes anyámat pedig Maria Higgins-nek hívják. Élet célom az hogy rendőr legyek. Pozitív embernek tartom magam. Hobbim közé tartozik az autózás. Kedvenc ételeim sushi. > Edited Február 23, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Február 23, 2023 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Túl rövid IC és OOC rész. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések