Jump to content

Matthew Gold jelentkezési lap

Matthew Gold

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Varga Máté -
Hány éves vagy?
- 16 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4-5 órát  -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 1506 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

-https://imgur.com/a/ZWCim19 -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Nem -

Miért ezt a frakciót választanád?

-Mindíg is érdekeltek az autók és az autószerelés  -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Varga Máté vagyok 16 éves hülye gyerek aki szeret a friss levegőn lenni a spanokkal és csak kimenni a világból.

Nagyon szeretek bulizni, minden nap ha tehetem,szeretek motorozni,bringázni,rollerezni,sportolni.

Épitésznek tanulok és ebben is szeretnék majd dolgozni. 

Nekem fontos a zene ezért elégé kifinomult a zenei izlésem.

8 évig jártam zene tagozatos iskolába és ott megtanultam csapatban dolgozni énekelni,kórusban.

Világhirű csapatban tudok/tudtam dolgozni és erre nagyon büszke vagyok.

Szeretek sportolni Bmx,Roller ami nagyon megfogott és ezekben vagyok jártas és haladó szinten.-

IC Rész

Jelentkező neve:
- Matthew Gold -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos , 2000.02.23.  -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Sophie Gold -
 Jelentkező apjának neve:
- Oliver Gold -
 Előző munkahelye(i):
- Kőolajfinomító,autószállitás-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

A csapatmunkát egy ilyen frakiban lehetetlen elengedni.

Fontos a csapatmunka és a munka szelleme,én szeretek jól kijönni a csapatommal és velük együtt dolgozni.

Ha jó a közösség akkor a munka is jó.

A monoton munka unalmas,ezért csapatban dolgozni egy áldás főleg nekem mert ott tudok érvényesülni leginkább.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Matthew Gold vagyok. Egy 2000. évek elején született  átlagos gyerek voltam.  Kiskoromban Los Santosban éltünk anyával és apával a városbam .Én voltam az egyetlen a családban.

Apukám autó szerelő volt és kiskoromban nagyon szerettem nézni mikor az autókkal foglalkozik és nagyon boldog voltam mikor tudtam neki segiteni valamiben mert nagyon érdekelt a téma.Sajnos apukám elég hamar meghalt 10 éves voltam.Nagyon mély pont volt az életemben és anyának is.Szeretnék apa nyomdokaiba lépni és én is szeretnék autó szerelő lenni mert nagyon szép dolgonak tartom a varázsát. Ha egyszer lesz gyerekem én is szeretnek egy biztos jövőt biztositani neki.Nemrég fejeztem be a sulit.Most dolgozok kőolajfinomitóként.Nehéz! Hiszen anyukámmal élek és szeretnék a saját lábamra állni.Kocsim már van de szeretnék egy másik házba költözni.Anyukám varrónő de sajnos ketten nem tudunk megélni belőle és ezzel a munkávak magamnak is és anyukámnak is egy biztos jövőt biztosithatok.

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.