Jump to content

Thomas G Horsed Jelentkezési Lapja

kornel700

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Posztobányi Kornél -
Hány éves vagy?
- 12 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 5-6 -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert Lehet Gyorsan Pénzt Keresni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen>
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Posztobányi Kornél Vagyok Kiskunhalason élek Bács kiskun megyében azért szeretnék mehanickos lenni mert van benne pénz és gondolom jó fejek a csapat társak is Jól rpzek már lassan 4 éve és nagyon szeretem a rol play szervereket >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Thomas G Horsed -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- San Frascisco 1994 01 22-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Maria Thakashi -
 Jelentkező apjának neve:
- Jhanos G Horsed
 Előző munkahelye(i):
-Vizimentő-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem minden munkahelyen létezik ez egy olyan dolog hogy álltalába a csapatok össze tartanak osztoszkodnak,segitik egymást,próbálnak nem megsérteni senkit,stb...
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Thomas G Horsed vagyok 25 éves 187 cm kitartó ember előző munkahelyem a vizimető de autó szerelőnek tanultaml és nagyon szeretem az autokat San frasiscoi Szak Közép Iskolán Tanul kitűnő volt minden tantárgyból auto szerelőnek ment csak nem tudta még elkezdeni egy jó munka helyre vágyik jó munkatársakkal és álmodik egy jó kocsirol is ez nekem tökéletes lenne éjel nappal autókat szerelni és nagyon szeretnék is 396.jpg -

Edited by kornel700

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.