Jump to content

Oliver Jacob: LS-AMV jelentkezés.

Zsoca11245

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Csibi Zsolt Attila -
Hány éves vagy?
- 16 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 5 óra -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 2896 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- nem -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Szeretek csapatban dolgozni. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- nincsen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Zsolt vagyok 16 éves srác. barátokkal szerettek bulizni. Kedvenc sportom a kosarazás. sokat szeretek túrázni. legtöbbet szeretek kint tőllteni a szabadban.  -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Olvier Jacob-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- los angeles  -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Oliver  -
 Jelentkező apjának neve:
- Oliver Tyler -
 Előző munkahelye(i):
- Olaj Finomito -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-  Szeretek csapat munkában dolgozni itt lehet meg tanulni igazán. Ha jobb a csapat munka akkor jobb lesz a hangulat is. talán lehet hogy új barátokat is szerzel így. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

- Egy nagyon nehéz kezdetnek indult az utam. El hunyt édes apám, édes anyám. Újra akartam kezdeni ezt az életet. De végül sikerült kettő unoka testvéremmel el indult az életünk. Nagyon nehezen álltam fel, sikertelen munka helyről szeretnék valami jóbb munkát találni és már rég óta is érdekelnek az autók, és ezért szeretnék itt dolgozni. Szeretek autókal eladni vagy vásárolni. Nagyon érdekel a szakma, nem rég végeztem el az egyetemet. A családómba sokan autó szerelők voltak és apámnak a garázsában én is segítetem neki. Meg maradt az érdeklődésem is ehhez a szakma iránt. A legfontosabb dolog ehhez a munkához a csapat munka a legjobb.efhGtH1.png

• 3 weeks later...
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.