Pityu Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -James Bianchi- Panaszra tett játékos IC neve -George Cartwright- Panasz oka: -A gyerek oda jött a 69$ bolt mellé a sikátorba a bmw m6-ával és azt kérdezte , hogy kellene-e a kocsi x összeg között én meg mondtam hogy gyere bejebb van egy rs6 arra elcserélhetjük ott beszélgettünk stb stb. és az volt , hogy nállam volt egy Colt-46 és a kocsijának az ablaka levolt húzva.Én meg oda hajoltam és rpsem idézem ,,[2019-08-22 13:20:41] [Output] : ***James Bianchi a hátsó zsebéhez nyúl majd kiveszi a Coltot és George fejéhez nyomja [2019-08-22 13:20:41] [Output] : ***James Bianchi Kiveszi/Berakja a zsebébe a Colt-45-öt [2019-08-22 13:20:41] [Output] : * Colt-45 Kezében/Zsebében * ((James Bianchi)) [2019-08-22 13:20:41] [Output] : ***James Bianchi elővett egy fegyvert (Colt 45) [2019-08-22 13:20:50] [Output] : James Bianchi suttogja: A kocsit leállítod". Arra ő meg csak elhajtott.Én meg kihírdettem hogy admin kellene , mert 1 admin se volt szoliba.Kickelt Peter azután meg beállt adutyba és én vissza léptem és pmeltem neki , hogy gyere már a gyerek pgzett.Oda jött elmondtam mi a baj és hát megkérdezte a gyerektől, hogy sfojtatod az rpt a gyerek meg azt mondta , hogy igen fojtatom.Peter elment én a gyerekkel ott maradtunk.Beszállt a kocsijába és annyit mondott, hogy helo és elhajtott és lelépett.Van logom rólla de ha az nem lenne elég Peter(Tulajdonos) is ott volt ő is tudja ezt bizonyítani.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/3AEkCHR2- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Én azt gondolom, hogy nem PG-zett hiszen a szituáció az volt, hogy ráfogtad a fegyvert a fejéhez úgy, hogy ő egy gépjárműben ült. Emiatt nem gondolnám PG-nek ezt az egészet, hiszen ha reálisan gondolkozunk 2 lehetősége volt George-nak: 1. Kiszáll és azt teszi amit mondasz neki vagy 2. Rálép a gázpedálra és elhajt. Ő a másodikat tette. Szerintem ez nem PG hiszen ha belegondolsz ráfogod a fegyvert de ha rálép a gázpedálra akkor viszont megmenti a saját életét és alapvetően csak az emberi túlélési ösztöne szerint cselekedett. De mindenképp várom az Érintett és a Panasztevő válaszát 24 órán belűl! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Mivel nem jött válasz egyik féltől sem, ezért Peter-rel beszéltem a dologról és arra a döntésre jutottam, hogy senki sem járt el rosszul. Esetleg George-nak kellett volna valami RP arról, hogy megfontolja ezt a fejében illetve, hogy egy gyors mozdulattal rálép a pedálra, de alapvetően ez nem egy olyan dolog amiért feltétlen AJ-t osztanék! Legközelebb inkább ha raboltok akkor 2 ember legyen és egyértelműbb a dolog! Zárom és helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések