Jump to content

Cortez_Eldorado admin pozícióra való jelentkezése.

GZUZ187

Ajánlott bejegyzések

• Mesélj magadról pár szót
    • Szabó Attila vagyok. 20-éves. Dunaújvárosban élek. Autókkal foglalkozom. mellette a családdal. Van egy 2 éves kisfiam, aki az anyjával él. 
    • Jó probléma megoldó képességgel rendelkezem, én úgy gondolom.
    • Mivel a pénzkeresetem nem helyhez, időhöz van kötve, ezért rengeteget vagyok gép elött.
    • Hobbimnak talán az autóim bütykölését mondanám. Az egyik gyakran megadja  magát, a CLS-em pedig mindig módosításokon esik át mostanság.
    • Határozott, magabiztos jellemem van mások szerint. Nagyon szeretek adni, mint hajléktalanoknak, vagy bárkinek akinek szüksége van rá. (Ezt azért írom le, hogy a kérdés ha felmerülne hogy mennyire tudok kedves/bunkó lenni, akkor a válasz ezzel az, hogy mindkettőt nagyon át tudom adni. ez teljesen attól függ, hogy melyik a kiérdemelt.
  • Mit értél el a NextGamingen?
    • IC Karakterem élete, Olasz Maffia Feje voltam 2020ban. KIKI,Terciusz(A1) és többi haverral toltuk az RP_t. Terciusz akkor PD leader volt.
    • A vagyonod, elosztogattam a szerveren rengeteget, PP ztem olyan 100 150ezerért annó, heliket stb. ez mind utánajárható. jelenleg:Huracan,Weyron,R8,Camaro-m van.
    • Sikeremnek a zökkenőmentes frakcióvezetésemet tudhatnám be, illetve a vagyonom tartását, emberek tiszteleteinek kiérdemeltségét.
    • Régebbi, illetve jelenlegi frakció(i)d
    • Többet nem tudnék kiemelni az IC karakteremről. Illegális életvitel élvez priorítást.
  • Az UCP-d tartalma
    • Adminjailek: 1 2 kifagyás miatt RP alóli volt 2éve. illetve amikor öcsém használta amikor nem voltam jelen, begyüjtött RP hiányos ütközéseket. ezt annó lacival meg is lett beszélve, volt egy Multiacc illetve egy OOC ker félreértés, ami azonnal Unban-t vont magaután.
    • Kitiltások fentebb említettem. félreértésképp volt pár percig.
    • Játszott percek 12ezer.
  • Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?
    • Figyelni a szabályok betartására, gondolok itt játékosokkal való betartstásra, Az érme ét oldalának fogalmával tisztában lenni. 
    • Adminra való szabályok szigorú betartása, ez úgy gondolom természetes, és zsigerböl jövőnek kell lennie.
    • A folyamatos megfigyelés az adminszolgálatban, talán ezt emelném ki fő tevékenységnek az adminduty-alatt.
    • A problémák sikeres megoldása, játékosok közötti konfliktusnak tökéletes kezelése.
    • Adminparancsok,szerverszabályzatok/játékosokra való)-teljes ismerete.(Ez alapvető).
    • Megértőnek, ha kell szigorúnak, nyersnek tudni lenni, valamint egyaránt barátságosnak is. ahogyan azt a való életben is kell.
  • Aktivitási idő 
  • Minden nap. Az 5000Perc elvárt duty időnél is többet tudok produkálni.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról?
    • Megértés,fejben mindig ott lenni. Ha nem értek egyet a másik szemszögével, akkor fordítani rajta, majd beleképzelni magam az én saját meglátásom ellentétébe, hátha nem nekem van mégsem igazam. ez a való életben is nagyon fontos. Sajnos volt időszakom amikor ezt nem hogy leirni, és alkalmazni, de megérteni sem akartam.
    • Kompromisszumokat kötni tudni nagyon fontosnak gondolom,
    • Ha éppen az a szükséges, akkor engedni a másiknak és nem beleszállni egy vitába,(persze olyanba ami ezzel nem okoz igazságtalanságot, kalamajkát, hanem megelőzünk, és megspórolunk vele egy esetleges vitát, vagy akár egy két mondatos szóváltást.
  • Miért pont téged válasszunk?
    • Teljesen alkalmasnak gondolom magam, az elvártaknak megfelelően élem az életemet is. ezek alapvető dolgok, legalábbis annak kellene lennie a világon. de sajnos már egy őszinteség is + nak számít, és kiemelőnek. pedig teljesen normális tulajdonságnak kellene lennie. 
    • Ha szeretnétek egy olyan embert magatok mellé amilyen én vagyok, és nem csak a fogalmazás szép, és a szavak, hanem hitelesség, ez a való igazság, akkor fogadjátok el/fogadjatok be magatok mellé :)
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
    • Időm rengeteg van, sokszor jó lett volna ha olyan adminnal találkozok szercereken akiknek olyan a meglátása, és egyben a viselkedése mint amilyen nekem van. És mert persze kevesen vagytok, úgy értesültem, elkel a segítség.
  • Pozitív tulajdonságok
    • Kedves, ŐSZINTE, barátságos, céltudatos.
  • Negatív tulajdonságok
    • Túl őszinte," néha makacs talán, de jó véglettel. Hirtelen haragú, robbanékony. 
Edited by GZUZ187
  • Haha 1
  • Zavaros 1

Szia! Egy kicsit szerintem formázd meg, válts betűtípust és adj a szövegnek valami színt hogy neegyen monoton illetve ne rikító szineket. Összeségben nem olyan rossz a lap viszont kicsit rövid egy nagyobb IC karakter történettel feldobnád akkor nagyon jó. Illetve szerintem Ajail/ban/játszott percről ajánlott UCP-ről készíteni képet. Ha javítod akkor támogatom viszont addig TARTÓZKODOM!

Edited by Thomas Febel

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(A lap tartalmilag megnyert a kisebb nyelvhelyességi hibák és az UCP-ről készült kép hiányának ellenére, ugyanakkor a formázás miatt a lapot nem tudom elfogadni. Ha úgy érzed, megpróbálkoznál egy jobb megjelenésű lappal, és segítségre lenne szükséged, bátran keress fel egy fórum moderátort, és/vagy tekintsd meg ezt a leírást.)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.