Notdogo Létrehozva: Február 27, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 27, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Máté Ákos > Mikor születtél? < 2009.06.26 > Mondj pár szót magadról, az aktivitásodról! < Máté Ákosnak hívnak, 13éves vagyok. Kedvenc elfoglaltságim: biciklizés, focizás és videó játékok játszása.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Még nem voltam. > Miért ezt a frakciót választottad? <Mert szeretnék egy jó közösség tagja lenni és ki szeretném próbálni.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? <Igen, rendelkezem.> Csatolj képet az UCP-dről! < https://imgur.com/a/dqSJ0nU > IC Rész Jelentkező neve: < Phil Hood > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.04.15 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Maria Higgins > Jelentkező apjának neve: < Joseph Hood > Előző munkahelye(i): <Busz sofőr, Olaj finomítós. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, rendelkezem. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? <Igy lehet hatékonyabban dolgozni. Az együttműködés a legfontosabb a csapatokban, és a kollegáknak pozitívnak és elfogadónak kell lenie. > Önéletrajz < Phil Hoodnak hívnak, 27 éves vagyok, 1995 április 15-én születem Los Santos-ba. 180 cm vagyok és 80kg. Édes apámat Joseph Hoodnak hívják és édes anyámat pedig Maria Higgins-nek hívják. Szüleim be írattak egy iskolába, ahol elvégeztem a gimit. Nem voltam túl jó tanuló. 22 éves koromban érdekelt a szakács szakma úgyhogy be iratkoztam egy egyetemre. Aztán a bajok elkezdődtek az éjszakai kijárogatások és az első cigizések. Viszont voltak másik problémák, az hogy nem tanultam túl sokat és ez által elkezdődőt a nehézségek ami miatt abba hagytam az egyetemet. Jelenleg taxis szeretnék lenni. Élet célom az, hogy legyen egy Skoda Octavia RS-em. Pozitív és együttműködő embernek tartom magam. Kedvenc ételem a sushi. > Edited Február 28, 2023 by Phil Hood Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 2, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: - Rossz UCP kép - Minta hiánya (Ez nem frakciópályázat, hogy saját magad formázd meg, ez frakcióba való jelentkezés) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések