Raymond West Létrehozva: Március 2, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 2, 2023 (módosított) Thomas Febel Adminsegéd jelentkezés OOC Önéletrajz Bíró Milán vagyok egy 16 éves srác aki szerette mindig is az IRL barátok közti bunyót. Tanulmányaim elég sűrűek ezek közötti főként a Biológiát emelném ki, illetve a Kémiát és a Matematikát. Hobbim sokrétű szintén, általában természeti dolgokkal tevékenykedem mivel van a családomnak egy nagy sikerű jelenleg is üzemelő mezőgazdasági cég, illetve nagy szüleimnek egy 500-600 között mozgó méhészete ahol szintén tevékenykedek. Viszont anyán-apán belül anya városunk mentőállomásának vezetője, illetve osztályvezető főorvos (pontosabban ügyeletosztály). Szeretek horgászni, biciklizni, barátokkal lógni, és még sok minden más. IC karakterem kiléte Thomas Febel-nek hívnak Las Venturasi kórházban születtem 28 évvel ezelőtt így megállapítható hogy 28 éves vagyok. Jelenleg a rendőrségnél tevékenykedek és ezt az állásomat nagyon szeretem. Édesapám is rendőrként kezdte ő inspirált a pozícióra viszont anyám más szervezetnek kedvelője a mentőszolgálatnak amit szívem szerint hú néha vissza. Elég jó a vagyonom részletezni nem akarok de van egy kis házikóm ahol rendőr kollégámmal gyerekkori legjobb barátommal élek. Egy Skoda Octaviam van jelenleg de tudom, ez nem is olyan sok de most egy sokkal jobb kocsira pályázok. Nagy szüleim még élnek apa és anya részéről is mindkettő nagyszülő szerencsére viszont dédszüleim még születésem előtt elhunytak, nem ismertem őket. Dédpapám katona volt nagyon sajnálom hogy nem ismerhettem meg, pedig ha az ő szerepét választom biztos büszke lett volna rám. Anya és apa nagyon büszkék rám hogy ilyen ügyes érett fiúk van de nyilván mint a legtöbb ember én sem vagyok testvér nélkül. Viszont testvérem más utat vett ő nem a rendvédelemnél dolgozik hanem az autószerelőknél. Rá is büszke vagyok, ő is rám így szépen lassan építjük a családunkat, remélem még sok-sok élményem lesz az életben és a családnak is, illetve remélem még nagyon sok évig élünk. Frakciók ahol megfordultam: -Országos Mentőszolgálat -Los Santos Taxi Társaság -Los Santos Autómentő Vállalat -Országos Rendőrfőkapitányság UCP (Jailek, bannok, játszott percek) https://imgur.com/a/OeKDvCy https://imgur.com/a/lIIPZwI https://imgur.com/a/hSO0T7p (2022. január 1. előtt sem volt túl sok adminjailem max 5-6 de hát na itt tanultam meg RP-ni ennek a szervernek köszönhetek mindent). Adminsegéd feladata Az adminsegéd feladata ahogy a neve is mondja az adminok segítése. A játékosok kisebb gondjainak megoldása amire ők munkájuk is elég, ezzel is elérve azt hogy ne terheljük nagyon az adminok így is nagy munkáját. Ha van új játékos a szerveren aki még nem tud RP-ni és fogalma sincs róla akkor ők azok akik megtanítsák az adott embert RP-ni illetve elmagyarázzák neki a szerver szabályzat fontosabb, súlyosabb pontjait. (Anno nekem is Adminsegéd segített). Aktivitási idő Hétfőn és kedden kívül (valamikor ilyenkor is vagyok) hétköznap 3-4 órát, hétvégén akár 6-7 órákat szánnák a feladatra. Véleményem a csapatmunkáról A csapat munka egy rendkívül fontos dolog az adminsegédek és az adminok körében, de még a frakciók körében is egyaránt. Fontos a csapatban dolgozás, közös hang, együtműködés, nem kiközösítés. Ha nincs csapatmunka szétomlik mindenki senki nem tudja mit csináljon, de ha a csapat összetart nagyon jó eredménynek nézhetnek elébe. Csapatban mindent jobb mint egyedül. Miért jelentkeztem adminsegédnek Igazából szerintem elég érett vagyok erre a feladatkörre és már nagyon régóta tervezek adminsegédnek jelentkezni. Van elég RP tapasztalatom hozzá így szeretnék jelentkezni. Miért pont engem válasszatok Egy nagyon megbízható csapatban dolgozó ember vagyok, érett megértő aki mindig segít mindenkinek, és mindenben ahol csak lehet. A vezetőség tagjai főleg Engi elég jól ismernek milyen is vagyok illetve sokat vagyok fent a szerveren is és szeretek hosszadalmas, de annál jobb RP szituációkat tolni. Pozitív tulajdonságok -Segítőkész -Jószívű -Megbízható -Tisztelettudó Negatív tulajdonságok -Nem szeretem az olyan embereket akik nagyon nem tudnak viselkedni. -Néha makacs vagyok bár ez tényleg ritkábban jön elő. -Nagyon idegeskedni nem szoktam, viszont vannak emberek akik miatt gyullad a fejem. -Nem szeretem a tiszteletlen embereket, de bírom viselni csak néha szakad el a cérna. Elért eredményeim: Országos Mentőszolgálat-----Főorvos Los Santos Taxitársaság-----Tanuló sofőr Los Santos Autómentő Vállalat-----Próbaidős vontatós Országos Rendőrfőkapitányság-----Őrmester Nemzeti Adó- és Vámhivatal-----Törzsőrmester Készítette Thomas Febel 2023.03.02. ((Bármilyen ötletetek vagy kritikátok van a lappal kapcsolatban szívesen fogadom)) Edited Március 3, 2023 by Dr Thomas Febel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Március 2, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2023 Szia! Elolvastam a lapodat, és nagyon jó lett. Ezért Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: Március 2, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2023 Szia! Köszönöm a támogatásod! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 4, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 4, 2023 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! ((Keress fel az egyik elérhetőségem egyikén a TeamSpeak meghallgatás időpontjának egyeztetése érdekében)) 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések