Aleksandr Nurmagomedov Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2019 (módosított) OOC: Név: Homann Patrik Életkor: 16 Születési hely: Nyíregyháza Információ rólam: Nyíregyházán élek, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumába járok, most leszek 10. osztályos. Nyíregyházán focizok már több éve. Hobbim közé tartozik a gépezés, amin inkább SeeMTA-zok és Fifázok, és az olvasás. Mióta RP-zek: Körülbelül 2 éve RP-zek folyamatosan a SeeMTA-n. IC információk, önéletrajz: (ha meglesz a banda, akkor névváltást fogok kérni.) Név: Carl Johnson Kor: 26 év Születési hely: Los Santos Anyja neve: Ismeretlen Apja neve: Sean Johnson Történet: Carl 1993. május 22.-én született Los Santosban. Sean nevelte fel öt, így a fia hamar megismerte az illegált. Gyerekkorában sokat balhézott másokkal. Kiskorától kezdve foglalkozott a fegyverekkel és a drogokkal is szintén. Néhány év elmúlása után a rivális banda megtámadta őket, ami név szerint a Piru, és megölte Carl apját, Seant. Carl nem tudta apjáról, hogy a Grove Street vezére volt, ezért elhatározta, hogy követi apja útját, és így lett belőle a Grove Street vezére. FRAKCIÓ NEVE: kiket hoznál: Eleinte csak én,és néhány haverom jönne a bandába,de mivel úgy gondolom,hogy a Grove Street egy nagy banda,ezért hamar jönnének a tagok jelentkezni a szerveren. Frakció felépítése, rangok -Homie ---> Ő a legkisebb rang, aki még nincsen beavatva a bandába,ki kell érdemelnie a tiszteletet. Beavatása: kosármeccs, vagy egy kisebb RP - Thug ---> Egy sima tag, aki már be van avatva. - Dealer ---> A drogokkal és más illegális dolgokkal foglalkozik,a beszerzett anyagokat kell leadnia a vezérnek - Co-Gang Leader ---> Ő és a vezér parancsol a többi tagnak közösen - Gang Leader ---> A legnagyobb rang a bandában,ő dirigál mindenkinek. a Grove Street főnöke. (1 leader, 2 alleader) Céljaim a frakcióval kapcsolatban - egy jó közösséget létrehozni, ahol az emberek értik a bandaRP-t - napi szintű, kreatív RP-k csinálása, ezáltal más banda is RP-ben részesülne. - tiszteletadás a bandán belüli tagoknak - szeretnénk, hogy a Grove Streetbe minél több ember jelentkezzen majd Miért én legyek a kiválasztott? - úgy gondolom, hogy érett gondolkodásom van, ezzel segíteném a banda működését - minimum napi 4 órát tudnék játszani a szerveren, tehát aktív vagyok - betartom a szabályokat, amit be kell tartani,azt én szigorúan betartom - A bandák vezetésében tapasztalt vagyok - csapatjátékosnak tartom magam Tapasztalataim Leaderség terén Kisebb-nagyobb szervereken voltam már bandában sima tag is, és leader is a Grove Streetben. Tapasztalatom ezek miatt van hozzá. Igényelni kívánt frakciójárművek - Ford e150 (1darab) - Chevrolet Impala (2 darab) - Dodge Coronet (2 darab) Skinek,mapolás Skin id-ket tudok mondani, de ha ez így nem jó, akkor kitalálok valamit. ID-k: 105, 106, 107, 269, 270, Mapolás: Köszönöm szépen,hogy elolvastátok! Edited Augusztus 24, 2019 by Aleksandr Nurmagomedov 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Hali! Hát igazából 1 nappal ezelőtt én is pályáztam ugyan erre a frakcióra és nagyon tetszik a Frakcióval kapcsolatos Célod a rangok nem nagyon tetszenek, De sok sikert kívánok neked! TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Hasonló a tiédhez,mi nem tetszik benne? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 @Aleksandr Nurmagomedov Szerintem a rangok angolul lehetnének és a nevek is mások lehetnének (csak egy tipp és az én véleményem) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Erre a frakcióra nagy szükség van.Ne csak a maffiák uralkodjanak a várós felet TÁMOGATÓM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Olvasható szöveg, kiemelted a bekezdések "címeit", Külön válogattad a bekezdéseket ,tartalmas és még sorolhatnám... TÁMOGATOM és hatalmas pacsi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pietro di Martini Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Szép igényesen megformázott lap, sok tartalommal. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Christian Pjotr Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Ritka szép lap lett és szerintem jó kezekben lenne nálad a frakció. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.08.25. 20:00 vagy 2019.08.26. 20:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések