Lucy Hamilton Létrehozva: Március 4, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 4, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Cser Attila > Mikor születtél? < 1988 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Pécsen lakom egy csöndes családi házas részén. Hétfő-től-szombat-ig álltalába mindig dolgozok ezért ilyenkor csak munka után 20 óra körül szoktam feljönni a szerverre. Egyedül a vasárnap-om a szabad. Ilyenkor viszont a ház körüli munkákkal megy el a délelőttöm. Ezért ilyenkor is csak legkorábban kora délután szoktam lenni a szerveren. Van egy kutyám és egy macskám. A kutyám ha van időm mindig elviszem sétálni esténkét. Esténként a szabadidőmet a gép előtt szoktam tölteni. Aktivitásom hétköznap 2-3 óra hétvégén akár 4-5 óra is. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Legál részen: LS-AMV- be. Illegálba: Triád, CDS, Orosz maffia.> Miért ezt a frakciót választottad? < Sokat voltam már illegálba és szeretném kipróbálni a másik oldalt is. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen mindkettő van. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://kepkuldes.com/image/xGH8Dg https://kepkuldes.com/image/xGHkc4 > IC Rész Jelentkező neve: < Lucy Hamilton > Jelentkező születési helye, ideje: < Nashville 2001.03.05> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Leona Olsen > Jelentkező apjának neve: < Ray Hamilton> Előző munkahelye(i): < Csomagszállító és Olaj vállalat > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem fontos dolog a a kollégákkal való együttműködés a sikeres munkavégzés érdekében. Sokkal egyszerűbb ha a kollégák megtalálják a közös hangot, mert ez által akár fél szavakból is megérthetik egymást. Ezzel megkönnyítve a munkájuk. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 2001-ben születtem. Nashville-ben egy farmon töltöttem a gyerekkorom. Anyám a farmon dolgozott és a testvéreimet és engem nevelt. Apám a helyi serifségen dolgozott/ még dolgozik. Két bátyám van Billy és Joe és egy nővérem Mia. Billy Anyánknak segít a farmon a gazdálkodásban. Joe és Mia pedig rendőrök a New Orleans-ban. Miután sikeresen elvégeztem a rendészeti főiskolát úgy döntöttem én is rendőrként helyezkedek el. Viszont nem akartam hogy kivételezzenek velem ezért elköltöztem messze otthonról Los Santos-ba. Azért pont Los Santos-ra esett a választásom, mert itt él a nagynéném aki Akinél amíg összeszedem magam lakhatok. Mivel nem sok pénzzel érkeztem ide kezdetben a címkézőben majd az itteni olajvállalatnál dolgoztam. Amikor megláttam, hogy újoncokat keresnek a rendőrség állományába. Úgy döntöttem,hogy teszek egy próbát és jelentkezek. A folytatást még kérdéses....??? > Edited Március 8, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Március 8, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések