Lukács László Létrehozva: Március 7, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 7, 2023 (módosított) OCC rész Hogy hívnak? < Lukács László > Mikor születtél? < 2008.08.28. > Magamról pár mondat: 14 éves vagyok, Orosházán élek. Szeretek sportolni, hobbim a rajzolás, a karate és a számítógépezés. RP kívül Csgo, fortnite,Minecraft, Fifa 22 -ni szoktam. Nyáron szeretek kimozdulni néha haverokkal elmegyek biciglizni vagy focizni stb... Aktívitásom a szerveren: hétköznap: 3 óra, hétvégén 4-5 óra. Igaz hogy még újj vagyok mert 1 hónapja kezdtem a játékot de sokat fejlődtem. És igazából ennyi. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Nem voltam még frakcióban de szeretné lenni, szorgalmasan és aktívan itt lennék mindig ha van időm. Miért ezt a frakciót választottad? Azért választottam mert kiszeretném probálni a rendőri életmódot, és hogy ha kell valakinek segítség akkor ott legyek, mert tudom hogy milyen az amikor csak egyedül vagy az úton és senki sincs körülötted. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? < Nem sajnos de szeretnék. > Csatolj képet az UCP-dről! https://ucp.nextgamingrp.com/dash IC-rész Jelentkező neve: < Orosz László > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 2000.08.28. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lewis Isabella > Jelentkező apjának neve: < Orosz Silver > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr, Olajfinomító, Csomag szállító, Favágó, Farmer > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleményem a csapatmunkáról: A csapatmunka nagyon fontos hogy egy igazi csapat együttmüködjön, számomra fontos az őszinteség és a kolégákkal való együttműködés. És ha ez mind megvan akkor igazi egy RP. Azonban szeretem ha egy városban rend, tisztelet megvan, és nincs szabálysértés. Önéletrajz: Orosz László vagyok 22 éves Los Santosban születtem. A családom nagyon sokat várt el tőlem és így én is egy olyan szeméjiség vagyok hogy ha kapok egy feladatot akkor tisztelettel megcsinálom. 12 éves korom óta szeretnék rendőr lenni. Kis gyerek korom óta a suliban mindig jól teljesítettem, mindig hoztam azt a szintet ami elvárható volt. A munkahelyemim során van tapasztalatom így masszívan állok neki mindenhez. A szüleim kiskoromban meghaltak így nevelőszülőkhöz kerültem. Szerintem egy jóképességű ember vagyok, köszönöm ha megnézted. Edited Március 8, 2023 by Rock. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Március 8, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid OOC rész,UPC kép nincs. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések