Woods Kaylan Létrehozva: Március 16, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 16, 2023 Országos Mentőszolgálat - Igénylési űrlap IC neved: <Alexander Gordon> Beosztásod: <Főápoló> Mit szeretnél igényelni? <VT,VM> Miért szeretnéd igényelni? <VT:Azért szeretném igényelni, hogy az OMSZ-es járműveket lerobbanás esetén elvontassam majd megjavíttassam, és ezzel megkönnyítsem a munkatársak, saját dolgomat. VM:Azért szeretném ezt a járművet igényelni, hogy abban az esetben ha valaki a tengeren balesetet szenved, esetleg rosszul lesz akkor mi mindig készen állhassunk és kimehessünk a helyszínre.> Egyéb megjegyzés: <Szerintem ezek a járművek is nagyon fontosak, mert mindig érhet minket meglepetés és lehet, hogy a következő esetnél pont ezekre lesz szükség.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: Március 16, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 16, 2023 Tiszteletem! Dr Thomas Febel Igazgató-helyettes vagyok az ön igénylését elfogadom az alábbi feltételekkel. A vizimentőt és a vontatót saját célra szigorúan TILOS használni! Mind a kettő járművet mindig a helyére megtankolva/megszerelve, kézifék behúzva, motor leállítva, lámpa lekapcsolva. A járművekkel kereskedni szigorúan TILOS amennyiben ezt tapasztaljuk eltávolítjuk a frakcióból. ((A kulcsokért keress a szerveren!)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések