Jump to content

Marco Prado adminisztrátornak jelentkezik.

Zsomborr

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

OOC:
A nevem Szinai Zsombor, 16 éves vagyok, szeretek számítógépen játszani, focizni.

Könnyen alkalmazkodom, tudok csapatban dolgozni.

Jelenleg mindennapjaim a tanulással mennek el, illetve maradék időmet játszással töltöm.

Miskolcon élek, két lány testvérem van, technikumba járok, összesen 5 évet fogok ott tölteni, jelenleg 10-es vagyok.

Jó az improvizációs készségem, jól tudok fogalmazni, sokat foglalkozom mással, és együtt érző vagyok. Ha valamit elhatározok, mindig nagyon magabiztosan próbálom megvalósítani, és nem adom fel.

Néha felidegesít, hogyha valaki hülyeségeket csinál, nem gondolkozik épeszűen. Ezzel kapcsolatban, ha valaki nagyon gyerekes akkor az lebontja az agysejtjeimet. Képes vagyok túlizgulni kisebb dolgokat is.

Karakterem bemutatása:
A neve Marco Prado a városba érkezése előtt egy kórházban ébredt.

Az orvosok elmondták neki, hogy 1 évig volt kómában, egy súlyos fejsérülés miatt nem emlékszik a balesetre. Amikor már tudta, hogy autóbalesete volt és ketten ültek a menyasszonyával a kocsiban, akkor már csak az érdekelte, hogy a menyasszonya hol van. A következő hír nagyon szíven szúrta, ugyanis a felesége beszorult az autóba és a helyszínen már nem tudták megmenteni. Az orvosok az a fontos hírt is közölték, hogy a menyasszonya terhes volt, amiről senki nem tudott, így a gyerek is meghalt.

Mivel tönkre ment az élete és a családját elvesztette, úgy döntött, hogy elköltözik a városból, mivel túl sok szép emlék maradt meg a fiatalkorából és a menyasszonyával kapcsolatban. Eldöntötte az életét újrakezdi, így 24 évesen elköltözött Los Santos-ba.

A városba való érkezésekor, nagyon sokat dolgozott, hogy el tudja kezdeni az új életét. Azóta csak spórol. Sok emberrel ismerkedett már meg, például kollégáival, a rendőrségen. Ugyanis jelenleg szorgosan erősíti a helyi rendőrség csapatát és mindennapjai abból álnak, hogy dolgozik, járőrözik vagy csak kocsikázik szolgálaton kívül, mert az mindig szép emlékeket idéz fel, és annyira szerette menyasszonyát, hogy rá mindig szívesen emlékezik, jelenleg egyedülálló, mivel szemében ő a tökéletes, egyetlen és hűséges élettárs. Szeretne új dolgokat felfedezni, mindig nagyon kíváncsi, és nagyon élvezi azt amit dolgozik, viszont sok napja nem telik mással mint, hogy munka után, semmi dolga nincs, így nagyon magányos, ezért azt tervezgeti, hogy vállal több munkát, vagy a rendőrségen, vagy más cégnél.

UCP:

https://imgur.com/a/ikuonn1

Az első 2 jail elírás. Az egyetlen olyan szankcióm ami számít, az a képen látható, nagyon meggondolatlan voltam, de tanultam a hibámból.

Adminisztrátor feladata:

Véleményem szerint egy adminisztrátor feladata az adott szerveren a béke, a rend fenntartása, a roleplay jelenetek megfelelő haladását segítik elő, illetve a playerek segítése, ha egy kis problémába ütköznek akkor az admin segít nekik.

Aktivitás:

Hétköznap: iskola miatt sajnos délelőtt kb. 16 óráig nem tudok lenni, amennyiben van tanulnivaló, mennyiségtől függően, 18 óráig tudom feladatom végezni a szerveren, ha nincs semmi tanulnivaló akkor kisebb szünetekkel 21:30-ig tudok lenni.
Hétvége: hétvégén is néha kell tanulni, de szinte reggel 10-től estig.

2023. január 14-én regisztráltam a szerverre, ami körülbelül két hónapja volt. Ez alatt a kb. 60 nap alatt sikerült a jelenlegi 22.713 játszott percemet elérni, ami azt jelenti, hogy naponta átlagban kerekítve 6,3 órát voltam elérhető a szerveren.

Csapatmunka:
Szerintem a csapatmunka, 2 vagy több ember összehangolódásáról, egy csoportos feladat elvégzésére irányuló, tevékenység eléréséhez szükséges, szinte elmaradhatatlan elem. Ha egy csapatban jó az összhang, működik a csapatmunka akkor sokkal hatékonyabban dolgoznak és ezzel jobb teljesítményt tudnak elérni.

A munkára való alkalmasságom/Miért engem válasszatok:

Azt gondolom, intelligens személy vagyok, jó a helyesírásom, fogalmazóképességem, precíz vagyok, sok tapasztalatom van, más-más szervereken, voltam tulajdonos (nem jelentős, mivel csak egy hónapig, és ez alatt az idő alatt inkább a szerverrel foglalkoztam, minthogy adminisztrátori feladatokat végeztem volna.), és egy másik szerveren 2 hónapig főadmin az előbb felsoroltak közül mind a kettő poszton a szerver megszűnése miatt ért véget, kisebb pályafutásom.

Az indok amiért jelentkezem:

Ahogyan az előbbi témánál említettem, hogy alkalmas volnék a munkára, szeretem az adminisztrátori munkát végezni. Tetszik ez a szerver és azt tervezem, hogy ebből még egy jó dolog is kisülhet, ugyanis eléggé stabilnak tűnik a szerver, és remélem nem fog bezárni. Tetszik az admin közösség, és nagyon örülnék, ha én is tagja lehetnék. Amikor elkezdtem a szerveren játszani, nem gondoltam volna, hogy admin-nak fogok jelentkezni, de annyira lelkes vagyok a szerverrel kapcsolatban, hogy nem tudok nem gondolni rá, hogy egyszer admin lehetnék.

Pozitív tulajdonságaim:

- Pontos

- Tisztelettudó

- Megértő

- Könnyen tanulok

- Ha adott a helyzet akkor poénos 

Negatív tulajdonságaim:

- Néha szókimondó vagyok

- Kevés az önbizalmam

- Néhány napon kicsit túlságosan hiperaktív vagyok

- Ha valami nem tetszik, akkor csak nagyon ritkán de feleselek

Edited by Marco Prado
  • Like 1

• Szuperadmin

Szia!

A lap alapvetően szerintem jó, főleg tartalmilag, de van 1-2 javítani való, és van amelyikre Laci kifejezetten allergiás, szóval érdemes lehet rám hallgatnod:

• A végig dőlt szövegnek nincs értelme, nem csak hogy rosszul néz ki, de ahogy mondtam, Laci sírni tud az ilyesmiért
  • Fehér nézetben a fórumon van egy kis hiba az UCP résznél, érdemes lehet javítanod, különösen azért, mert a többség fehér nézetben használja a fórumot (mint pl. Laci is)
  • A szöveg helyenként túlságosan tömör, az olvasó számára unalmas, ezt próbáld meg valahogyan orvosolni

Sok sikert kívánok hozzá!

Szia!

Köszönöm szépen a javaslatokat és az észrevételek, mindenképpen kijavítom amiket tudok.

A dőlt szöveget észre sem vettem valahogy, de javítottam, illetve az UCP részt is. A többi hibával privátban kereslek, mert nem teljesen tudom, hogy mire gondolsz.

Kedves Jelentkező!

A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került!

Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra.

Kérünk, hogy időpont megbeszélése vagy további egyeztetés céljából keress meg Engem privát üzenetben.

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.