Jump to content

Šibenik Croatian Maffia // Zlatan Jagoda

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

Ez a következőket tartalmazza: Croatia Flag - Black and White - Distressed - Removable Patch - Pull Patch - Removable Patches For Authentic Flexfit and Snapback Hats
Šibenik Croatian Maffia

OOC

Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Szófogadó és fegyelmezett vagyok, a nálam idősebb emberekkel tisztelettudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Zlatan Jagoda. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni. Jelenleg 13. életévemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézését is.

Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 2-4 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az egész időt a frakcióra tudom szánni. Körülbelül 3 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős  játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal.  Rendszeresen sportolok football-t, ugyanis be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni.

Ez a következő képét tartalmazza: Mobster/Gangster Logo

IC

Zlatan Jagodanak hívnak 28 éves vagyokŠibenik-ben élek. Az iskolában folyamatosan ültem az unalmas órákon a középiskolában. Eléggé sokszor lógtunk órákról. Cigiztünk, kajáltunk vagy egyéb tevékenységeket folytattunk csak ne az iskolában kelljen lenni. Így ment ez minden nap, majd kis idővel többet kezdtünk el lógni a haverom nagybátyjával a suli helyett. Neki segítettünk a munkáiban méghozzá annyit, hogy már a végén be sem mentünk a suliba. A nagybátyja a haveromnak benne volt egy bűn szervezetben ahol kisebb rablásokat hajtottak végre de nagyra szerették volna vinni és mindig nagyobban gondolkodtak. A nagy álmuk volt a fővárosi bank kirablása amire sokat készültek. Én és a barátaim kezdtünk lassacskán belecsöppeni egy illegális közösségbe. Képeztek minket, szinte mindenre megtanítottak. A fegyver használatra, az ATM-ek felnyitására, boltok kirablásában, a városban lévő raktárakban/rejtekhelyekben, és az üzletelésben. Kezdtünk eltávolodni a szervezettől, szerencsére pár embert tudtunk magunkkal csalogatni, majd elkezdtük a saját állományunkat megalkotni, aztán jött az ötlet a barátaimmal az, hogy csinálhatnánk egy nagy "school shootingot"  természetesen annak az iskolának a széfjét is kipakolni. Még az előző este kipakoltuk a fegyvereket kissé elhagyatott szertárba a matracok alá.

Másnap délelőtt terveztük a rablást. Csendben sikerült végre hajtani a rablást. Minden embert a tornacsarnokba tereltünk. 5 ember figyelte a csarnokot maradék 5 pakolta a széfet a maradék fedezte a többieket. Ezzel a rablással megalakult a szervezetünk 34 taggal és kezdésnek teli fegyverekkel, majd 1,003,656 HRK (50 millió forint)-al.

ФФ ПРО ПЭЙТОНА ‼️‼️‼️ Я знаю боль. Сначала тебе кажется, что сможешь… #фанфикшн # Фанфикшн # amreading # books # wattpad

Maffiáról tudnivalók:

A maffia története: 2000-ben alakult Šibenik-ben ahol nagyrészt folyton bujkáltak és illegális bizniszeket csináltak. A közeli kis dílereket kicsinálták, szinte övéké volt az egész drogkereskedelem. Ha drogról volt szó akkor tudták, hogy ez csak is a város maffiája lehet. Több club-ot is nyitottak, de mindet bezárták az illegális tevékenységeik miatt. Évről-évre fejlődtek, végül több mint 60-70 fős szervezetet alakítottak ki. Egy hírtelen merénylet érte a maffia vezérét 2002-ben, ami az egész társaságot váratlanul érintette, így szép lassan elkezdett csökkeni a maffián belüli tevékenységek száma. 5 év kihagyással kezdte újra felütni a fejét a maffia Šibenik városában. 

Egyéb tudnivalók: Nagyon erős horvát akcentusuk van, feketékben járnak, próbálják kerülni a forgalmas utcákat és a feltűnést. Utálják a váratlan vendégeket és ha akármelyik taggal kötekedni mersz biztos nem számíthatsz jó dolgokra. A rendőrség és a civilek által ismert tények közül semmi nem igaz, ugyanis képesek úgy létezni, hogy senkinek ne szúrjanak szemet és amilyen információk kiderülnek róluk mindről tudnak és ezeket megcáfolják.

Ugyanakkor mégis van pár felismerhető, de nem egyértelmű jele a szokásaiknak, megjelenésüknek. Az utcákon láthatsz a szájukban kubai cigarettát vagy egy rövid joint-ot, de mivel az alábbi tárgyakat akárki használhatja, így azt sem lehet biztosan megállapítani, hogy a látott személynek bármi köze lenne a maffiához. Kivételesen nagyon megfontolják, hogy kivel kössenek szövetséget de általában senkiben nem bíznak. Váratlan és változó helyeken találhatók szinte kiszámíthatatlan. Tagok ismeretlenek.

f57a326d6112b48e8c777bfa537cb682.jpg

Célom a frakcióval:

A célom az, hogy a lehető legjobb maffia és frakció legyünk a szerveren, minél több elérhető taggal és rp-vel. Emelet az is fontos számunkra, hogy a tagoknak, a rendvédelem tagjainak és akár ha az adott roleplay szituáció úgy adja a civileknek is a legjobban bemutassuk a  legnormálisabban és leghitelesebben, hogy milyen a mi maffiánk. Az is főbb szerepet játszik céljainkban, hogy minél több játékosnak megfelelő illegális frakciót tudjunk biztosítani, ahol élveznek rp-zni és tölteni szabadidejüket. Szeretném, ha a frakciót sikeresen megpályázom, az rp szempontjából a rendvédelem legaktívabb "ellenfele" lehetnénk. Minél nagyobb és összetartóbb csapatot kialakítani. Szeretnénk minél hihetőbbé, valósághűbb, és normális közösséget kialakítani.

Tagok:

Krsto Gojko (Marco Prado) 

Alexander Kramarov
Neven Markovic 

Nikola Miskatovic
Ivana Hodak

Jon Gold

Grigorij Slawa
Oliver Jacob

Járművek:

Mercedes G65
BMW M4 2021
BMW M5 E60
Audi Rs 6
Audi Rs 4

Játszott percek UCP:

https://imgur.com/a/KXVyBxO

Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?:
 Boulevard Maffia Crips

Los Santos Taxitársaságot

16th Street Bloods

Úgy gondolom magamról, hogy vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni egy szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Tudom motiválni az embereket a közös céljainkért. Rengeteget gondolkozok a frakción, hogy hogyan tudnám szebbé és minőségibbé tenni. Tudom nyújtani a maximumot. Szinte minden szabadidőmet próbálom rászánni a frakcióra. 

Csapatmunkáról:
Csapatban a legkönnyebb dolgozni, 

Szerintem a kollégák közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen munkában.

Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy ügyet, ha összetartó a csapat.

Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Bírom a negatív kritikákat.

Horvát kifejezések:

szia!--zdravo! 

jónapot!--- dobar dan!

jó reggelt!---dobro jutro!
jó estét!---Dobra večer!
igen?---da?
nem---ne
köszönöm---hvala
szívesen---svojevoljno

bocsánat---žao mi je
vigyázz!---čuvaj se!
Viszlát!---doviđenja!

Skinek/Mappolás:

https://www.mediafire.com/file/r5at7yu4ng5i0y9/Sibenik_Croatian_Maffia.rar/file

https://imgur.com/a/lLBFZCd

https://imgur.com/a/3fpmbHm

Rangok:

Főnök-Šef

Vezér-Vođa
(a főnökök jobb keze aki mindig hasznos tippekkel vagy ötletekkel látja el őt)

Fő csoport-Na prodaju
(egy kisebb fejlett csoportban tevékenykedik)

Katona-Vojnik
(egy normál tag már egy ideje a maffiában van)

Legális-Pravni
(ő a legális részen is elérhető)

Zöldfülű-Zeleno uho
(újonc a maffiában)

Ez a következő képét tartalmazza:

UI: Csak fehér témában néz ki jól a lap!!

Edited by Zlatan Jagoda
  • Like 2
  • Zavaros 2

Szia!

• Átolvastam a lapod, viszont szerintem viszonylag rövidre sikerült, hamar végeztem vele. Úgy gondolom hogy bővítened kéne még, legfőképpen a maffia történetét, ugyanis ez nem létezik, csak a jelenlegi milyenségét írtad le.
  • Próbáld meg minden gondolatod az ahhoz illő alcímhez/címhez illeszteni, ne kezdj bele egy teljesen eltérő témába, ha az nem oda illő.
  • A leaderség terén írj még arról is, hogy miért is lennél alkalmas a rá, miért épp Te legyél ismételten kiválasztva, ne csak arról, hogy milyen frakciókat vezettél.
  • Az IC részt át kellene fogalmaznod, de máshol is szemet szúrt a nyelvhelyesség, ami nagyon nincs a helyén, mintha egy alsó osztályos gyerek írta volna.
  • A mappolást és a skineket vagy csatoljátok linkként, milliárdszor el lett mondva, hogy nem privátban, hanem a lapban kell csatolni, képekkel együtt. Ha ennyire féltek hogy ellopják (nem fogják), akkor majd ha esetlegesen sikeres lesz a frakciópályázat, adjatok le egy frakciófejlesztési kérelmet.

Ezeket mindenféleképpen érdemes javítani, sok sikert!

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.