Stark Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2019 (módosított) Magamról: 25 éves vagyok, Jani-nak hívnak. Csongrád megyében élek, szinte napi szinten dolgozom még hétvégén is néha, de elérhető vagyok délutánonként 4-5 órát. Samp világában ténykedtem eddigi múltamban, olyan 3-4 évet. Közösségi egyéniség vagyok, lényegre törő, magabiztos. Szeretek a középpontban lenni és másokkal megosztani az eddigi tapasztalataimat minden téren. Segítőkésznek mondanám magam, mert az elmúlt években akárhányszor voltam egy közösség vezetője, az értékeimet és időmet a játékostársaimra fordítottam. Szeretem lekötelezi magam, és ezt szeretném most is. Nyugodt egyéniség vagyok, nehéz kihozni a sodromból. Leginkább a segítségnyújtás a célom még IRL is, nem szeretek kiszúrni másokkal. Nem élek vissza a hatalmammal, nem hiába vagyok már egy brigád vezetője lassan.(Nem is az iskolák miatt még mielőtt.... ) Problémamegoldó képességem is jó, ebből kifolyólag terhelhető is vagyok. Játékban ésszerű megoldásokat lehet találni a dolgokra,IC rengeteg módon meg lehet oldani mindent. TS-en ritkán vagyok fent, igazából csak akkor amikor szükséges. Nem tudom azt az IC minőséget nyujtani TS-ezés közben mint amit tudok. Magamról a játékban: Jelenleg itt még gyengékhez sorolnám magam a Ladámmal és egy BMW x5-el + 60.000 dollárral ház, garázs nélkül. Szabályokkal tisztában vagyok, ismerem a helyeket. Szeretném ha az emberek segítőkésznek tartanának, és bármi baj volna akármiben számíthatnának rám. Adminsegédként már szolgáltam 2-3 hónapig. Nem szeretnék nagyon nagy Admin lenni, én akár évekik 1-es admin ként tudnám szolgálni a csapatot. Mindenki tartsa be a szabályzatot úgy mint én. Sajnos belekeveredtem egy bajba a szerveren, ezért kaptam 60 perc Jail-t. Nem tartom magam nagy bűnösnek, de én személy szerint kevesebb büntetést adtam volna. Van aki megérdemli, van aki nem. Ismerem a rendvédelem minden terét, ismerem a kormánnyal kapcsolatos dolgokat, ismerem az illegális frakciókat, sokmindent kipróbáltam és tanultam. Tudom mit lehet tenni és mit nem ésszerű módon. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! 60 perc, súlyos DM. Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! ---- Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Adminisztrátor feladata a szerveren leginkább a konfliktusok kezelése a lehető legésszerűbb módon, és a leg igazságosabban. Szabályzatszegők figyelmeztetése, esedékesen büntetése. Játékosok motiválása a szerverrel kapcsolatban pozitívan. Tanácsadás bármivel kapcsolatban, ha megvan a megfelelő tudása. Admin szinttől függően, egyéb feladatok ellátása.(Forum, mapok, intik, testreszabások, stb...) Tulajdonosok, admin csapattársak munkászságának elősegítése és nem pedig hátráltatása. Panaszok megfelelő elbírálása minden szituációban. Adminsegédek feladata olyan játékosok segítése, akik valóban segítségre szorulnak, és egy szimpla játékosként is segítséget tudna adni, például nem találnak egy helyet, vagy információ hiányában nem tudnak akármi dolgot megcsinálni-elvégezni. RP tudás átadása, szerverszabályok ismertetése legalább alap szintet... Leginkább a kezdő játékosok támogatói közé sorolnám a dolgot az én szememmel. Aktivitási idő. Napi 4-5 óra amit tudok garantálni. Amint lehetőségeket kapok, természetesen ha tudok többet vagyok. Jelenleg nem vagyok túl aktív, de ezt az ismeretlenségem miatt van, és mert nem vagyok frakcióban... Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Csapatmunka nagyon lényeges dolog, hisz községben az erő. Terhek megosztása, közös élmények, közös munkák, valamint a közös célok viszik előre a csapatot így mindenki egyformán részesül a dolgokból ha jó ha rosz. Ha valaki nem tesz a csapatért, nem adja bele azt amit tud, az nem a csapatba való mert nem lehet rá számolni amikor szükség lenne rá. Csapatmunka nélkülözése miatt veszik el sok szerver, legyen bármiről is szó. Miért pont téged válasszunk? Kreatív vagyok, érett és nem hazudozó. Szeretek rp-ni, és díjazom a jó magatartást. Nem sok elvárásom van, de azt a kicsit becsüljék. Szorgosnak és segítőkésznek tartom magam, és addig nem nyugszom míg az igazság fényre nem derül típus vagyok. Ismerem a jó játékmódokat, és azt hogy mi kell és mit várnak a játékosok. Miért jelentkeztél adminnak? Szeretek kommunikálni, de közben segíteni is. Közösségi egyéniség vagyok, amit tudok megosztok bárkivel... Szabályzat betartását elvárom másoktól is. Folyamatosan tanulok mások és saját magam hibáiból, és érett vagyok a feladathoz. Szeretnék játékostársaimnak segíteni, és azokat büntetni akik tisztességesen nem akarnak játszani. Megnéztem a szerverral kapcsolatos videókat, láttam már a hibákat stb..., ez álltal szeretnék segíteni a tulajdonosoknak amiben lehet. Szeretném kiszűrni azokat az embereket is akik nem ide valók, és csak a csapatot lefele húzzák, minthogy inkább segítenék. Láttam már jó admint és láttam rosszat, de magam ha az lennék nem tudnám a rosszak közé sorolni.(Nem nagyképűség.) Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Kommunikatív Odaadó Szorgos Precíz Tanulékony Érett Nem kivételező Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Haragtartó Túl lényegre törő Engedékeny Okosnak tartom magam... Edited Augusztus 25, 2019 by Stark Fuente Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.08.30.-án 20:00-kor vagy 2019.08.31.-én 20:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések