Jump to content

LS amv jelentkezés

Notdogo

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Máté Ákos -
Hány éves vagy?
- 13-
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4-3 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 4635 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://imgur.com/a/rtEMrp2 -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Nem voltam még -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert szeretnék egy jó csapat tagja lenni. Meg kiszeretném próbálni.  -
Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?
- Igen rendelkezem. -
Mesélj magadról pár mondatban!
- Máté Ákos vagyok, 13 éves. Egy átlagos gyerek, aki egy városban él és szereti a sportot és a számitógépes játékokat. Hobbim közé tartozik a biciklizés, focizás, számitógépen való játszás.

Amivel játszok: ETS2, Rocket League, MTA, Roblox.-

IC Rész

Jelentkező neve:
- Ivana Boskovic -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1997.07.08-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Magyarosi Ibolya -
 Jelentkező apjának neve:
- Luka Boskovic -
 Előző munkahelye(i):
- Cimkéző -
 Mi a véleménye a csapatmunkáról?
- A csapatoknak mindig össze kell tartania akár jóbban, rosszban. Igy lehet hatékonyabban dolgozni. A kollegáknak pozitívnak és elfogadónak kell lenie.  -
 Önéletrajz
- Ivana Boskovicnak hívnak, 26 éves vagyok, 1997 július 8-án születem Starigradba-ba. 173 cm vagyok és 67kg. Édes apámat Luka Boskovicnak hívják és édes anyámat pedig Magyarosi Ibolyának hívják. Szüleim be írattak egy iskolába, ahol elvégeztem a gimit és a autó szerelőit. Aztán a bajok elkezdődtek az éjszakai kijárogatások és az első cigizések. Jelenleg LS amv-nél szeretnék dolgozni. Élet célom az, hogy legyen egy Skoda Octavia RS-em. Pozitív és együttműködő embernek tartom magam. Kedvenc ételem a pizza. -

Edited by Phil Hood

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

(megjegyzés: a mintákat csak kitölteni kell/szabad, ne szerkeszd a színeket, stb.)

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Köszi 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.