Notdogo Létrehozva: Március 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 28, 2023 (módosított) Los Santos Autómentő Vállalat OOC RÉSZ Mi a neved? - Máté Ákos - Hány éves vagy? - 13- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-3 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 4635 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/rtEMrp2 - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem voltam még - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert szeretnék egy jó csapat tagja lenni. Meg kiszeretném próbálni. - Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? - Igen rendelkezem. - Mesélj magadról pár mondatban! - Máté Ákos vagyok, 13 éves. Egy átlagos gyerek, aki egy városban él és szereti a sportot és a számitógépes játékokat. Hobbim közé tartozik a biciklizés, focizás, számitógépen való játszás. Amivel játszok: ETS2, Rocket League, MTA, Roblox.- IC Rész Jelentkező neve: - Ivana Boskovic - Jelentkező születési helye, ideje: - 1997.07.08- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Magyarosi Ibolya - Jelentkező apjának neve: - Luka Boskovic - Előző munkahelye(i): - Cimkéző - Mi a véleménye a csapatmunkáról? - A csapatoknak mindig össze kell tartania akár jóbban, rosszban. Igy lehet hatékonyabban dolgozni. A kollegáknak pozitívnak és elfogadónak kell lenie. - Önéletrajz - Ivana Boskovicnak hívnak, 26 éves vagyok, 1997 július 8-án születem Starigradba-ba. 173 cm vagyok és 67kg. Édes apámat Luka Boskovicnak hívják és édes anyámat pedig Magyarosi Ibolyának hívják. Szüleim be írattak egy iskolába, ahol elvégeztem a gimit és a autó szerelőit. Aztán a bajok elkezdődtek az éjszakai kijárogatások és az első cigizések. Jelenleg LS amv-nél szeretnék dolgozni. Élet célom az, hogy legyen egy Skoda Octavia RS-em. Pozitív és együttműködő embernek tartom magam. Kedvenc ételem a pizza. - Edited Március 29, 2023 by Phil Hood Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 29, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! (megjegyzés: a mintákat csak kitölteni kell/szabad, ne szerkeszd a színeket, stb.) Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések