janijani11 Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - József -Hány éves vagy? - 15 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 1-2 órát -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen taxi frakcióba > Miért ezt a frakciót választanád? < mert szeretek autót szerelni >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 15 éves vagyok. Józsefnek hívnak barátoknak csak józsi. szeretek számítógépes játékokkal játszani. kosárlabdázok. most megyek középiskolába. > IC Rész Jelentkező neve: - Emanuel Morello - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1996 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Mónika Lakatos - Jelentkező apjának neve: - Mateo Morello - Előző munkahelye(i): - járműszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem a csapat munka nagyon fontos. Főleg egy ilyen munkában. Szeretem ha kedvesek a munkatársaim. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - A nevem Emanuel. Egy szexi kedves jó fej ember vagyok. Szeretek vezetni ezért is jelentkeztem erre a munkára. szeretem a hamburgert. Barátkozó vagyok. Általában visszafogottan öltözködök. Szingli vagyok. Egyszer akarok egy nagy családot. Az álmom hogy felépítsek egy vállalkozást. Szeretek bulizni.- Edited Augusztus 22, 2019 by janijani11 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: Keveset írtál, és kevés a napi 1-2 óra ebben a frakcióban, aktívabb embereket keresünk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések