Zsomborr Létrehozva: Április 7, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 7, 2023 Sziasztok! Sok ismerősömmel beszélgettem, hogy az a bajunk az akcióknál, hogy mindig eltörik a kezünk, ha eltalálják és ez nagyon zavaró, mert utána nem tudunk célozni. Az az ötletem lenne, hogy ha van akármennyi páncélunk akkor ne törjön el a kezünk, ha elfogy és úgy lövik meg akkor viszont már igen. -Ez nagyon sokat segítene az akciókban, a rendvédelemnek és az illegálnak is egyaránt. -Ugyanakkor több értelme lenne drogot termeszteni és összerakni, és több lenne a drogbiznisz. Nem tudom, hogy ez mennyire megvalósítható, de nagyon örülnék, ha ez megoldható lenne. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Április 8, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2023 Sziasztok én is így gondolom és eléggé nagy segítség lenne, hogy az első lövesnel nem a mellkasomat (pl) hanem egyből a kezem törik el és olyankor instant halott vagy mivel nem tudsz semmit kezdeni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Április 15, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 15, 2023 Sziasztok, ez egy nagyon jó ötlet! Több értelme lenne az armornak, jelenleg nincsen sok és csak full armornál annyi a funkciója, hogy 2 headshot a halál , és így lehet felpörögne az illegál frakciók számára a drog biznisz is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés